8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă. Totuși, sunt extrem de amuzante

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
13/04/2019, 17:49
8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă. Totuși, sunt extrem de amuzante GALERIE FOTO
8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă

Bancurile sunt lăsate în lume aproape de când există oameni pe pământ și au un scop clar, acela de a descreții frunțile pline de gânduri și griji. Ele reprezintă povești scurte, reale sau imaginare cu un final surprinzător și amuzant. Sunt legate de socializare și se spun în grupuri.

8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă

Mai mult, pot conține și mici învățături sociale, căci în majoritatea cazurilor sunt o lecție socială despre lume și oameni, fiind, bineînțeles, îmbrăcate într-o formă ludică, de glumă și joacă. Bancuri sunt multe: despre blonde, polițiști, bătrâni, oameni de la conducerea țării, dar există și bănci seci.

8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă
Totuși, sunt extrem de amuzante

O viață avem! Hai să ne veselim!

  • Dacă vrei să iei o pauză de la tot și să râzi o clipă, atunci trebuie să citești câteva bancuri tari. Râsule ne face bine și ne apropie de oameni, așa că citește mai jos și memorează-le, pentru a le spune mai departe.
  • Un şnur se uită în oglindă şi zâmbea pe sub mustăţi: – Mamăăă, ce şiret sunt!!!
  • Ce zice Tarzan când vede o mie de elefanţi venind spre el? Ia uite, o mie de elefanţi vin spre mine!!
  • ANUNŢ: Tânăr frumos, student, nu beau, nu fumez, am o maşină beton, casă cu 12 camere, părinţi bogaţi, nu vreau nimic, doar mă laud.
  • Cum se uită o raţă în beci? – Iei raţa, o duci în beci şi o uiţi acolo…
  • Ce e verde şi alergă prin pădure?– O haită de castraveţi!
  • Un om mergea liniştit prin deşert când deodată ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Mai merge şi iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Merge mai departe: la fel, iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Şi aşa a luat trei palme din senin.
  • Într-un azil de nebuni, un agent verifică dacă sunt pacienţi vindecaţi. Îl cheamă pe primul pacient: – Spuneţi-mi vă rog cât face 7×7? Se gândeşte pacientul şi răspunde: – Roşu. Agentul îşi dă seama că nu s-a vindecat şi îl cheamă pe al doilea pacient: – Spuneţi-mi vă rog cât face 7×7? Socoteşte pacientul 5 minute şi răspunde: Verde. Nervos, agentul îl cheamă pe al treilea pacient şi îi pune aceeaşi întrebare…cât face 7×7?, la care pacientul se gândeşte 10 min şi îi răspunde: 49. Bucuros agentul că este măcar un pacient vindecat îl intreabă: Dar de unde ai ştiut? – Păi am împărţit roşu la verde.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×