8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă. Totuși, sunt extrem de amuzante

Alexandra Chivu  
înPoze haioase
13/04/2019, 17:49
8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă. Totuși, sunt extrem de amuzanteGALERIE FOTO
8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă

Bancurile sunt lăsate în lume aproape de când există oameni pe pământ și au un scop clar, acela de a descreții frunțile pline de gânduri și griji. Ele reprezintă povești scurte, reale sau imaginare cu un final surprinzător și amuzant. Sunt legate de socializare și se spun în grupuri.

8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă

Mai mult, pot conține și mici învățături sociale, căci în majoritatea cazurilor sunt o lecție socială despre lume și oameni, fiind, bineînțeles, îmbrăcate într-o formă ludică, de glumă și joacă. Bancuri sunt multe: despre blonde, polițiști, bătrâni, oameni de la conducerea țării, dar există și bănci seci.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
8 bancuri seci pe care nimeni nu o să le înțeleagă
Totuși, sunt extrem de amuzante

O viață avem! Hai să ne veselim!

  • Dacă vrei să iei o pauză de la tot și să râzi o clipă, atunci trebuie să citești câteva bancuri tari. Râsule ne face bine și ne apropie de oameni, așa că citește mai jos și memorează-le, pentru a le spune mai departe.
  • Un şnur se uită în oglindă şi zâmbea pe sub mustăţi: – Mamăăă, ce şiret sunt!!!
  • Ce zice Tarzan când vede o mie de elefanţi venind spre el? Ia uite, o mie de elefanţi vin spre mine!!
  • ANUNŢ: Tânăr frumos, student, nu beau, nu fumez, am o maşină beton, casă cu 12 camere, părinţi bogaţi, nu vreau nimic, doar mă laud.
  • Cum se uită o raţă în beci? – Iei raţa, o duci în beci şi o uiţi acolo…
  • Ce e verde şi alergă prin pădure?– O haită de castraveţi!
  • Un om mergea liniştit prin deşert când deodată ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Mai merge şi iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Merge mai departe: la fel, iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Şi aşa a luat trei palme din senin.
  • Într-un azil de nebuni, un agent verifică dacă sunt pacienţi vindecaţi. Îl cheamă pe primul pacient: – Spuneţi-mi vă rog cât face 7×7? Se gândeşte pacientul şi răspunde: – Roşu. Agentul îşi dă seama că nu s-a vindecat şi îl cheamă pe al doilea pacient: – Spuneţi-mi vă rog cât face 7×7? Socoteşte pacientul 5 minute şi răspunde: Verde. Nervos, agentul îl cheamă pe al treilea pacient şi îi pune aceeaşi întrebare…cât face 7×7?, la care pacientul se gândeşte 10 min şi îi răspunde: 49. Bucuros agentul că este măcar un pacient vindecat îl intreabă: Dar de unde ai ştiut? – Păi am împărţit roşu la verde.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×