FOTO INCENDIAR! Soţul ei a plecat în delegatie, iar femeia a recurs la un gest nebunesc să-i păstreze „atenţia”! Vă imaginaţi ce poză i-a trimis în ziua a şaptea?

Iuliana Spirache   
în Monden
04/06/2017, 08:02
FOTO INCENDIAR! Soţul ei a plecat în delegatie, iar femeia a recurs la un gest nebunesc să-i păstreze „atenţia”! Vă imaginaţi ce poză i-a trimis în ziua a şaptea? GALERIE FOTO

O femeie din SUA  a vrut să îşi facă soţul să fie concentrat 100% pe relaţia celor doi, deşi bărbatul lucra la kilometri distanţă, în marină.

Astfel, bruneta a decis să cel mai bine e să îi trimită soţului tot felul de fotografii în care apare în diferite ipostaze. Tînăra a dorit să-i mai aline singurătatea soţului şi să îi arate cît de mult îl iubeşte deşi se află la kilometri distanţă de ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDE MAI MULTE IMAGINI

Aceasta a pozat în fiecare zi în aceeaşi ţinută, special pentru partenerul ei, dar fiecare fotografie a fost diferită. Dacă primele imagini au fost ceva mai cuminţi, după o perioadă, soţia lui s-a pozat cu picioarele departate, cu lenjeria la vedere. Ultima fotografie primită de soţul aflat la distanţă a fost incendiară. Femeia a renunţat la sutien şi a pozat ca vedetele ce apar în revistele pentru bărbaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×