FOTO INCENDIAR! Soţul ei a plecat în delegatie, iar femeia a recurs la un gest nebunesc să-i păstreze „atenţia”! Vă imaginaţi ce poză i-a trimis în ziua a şaptea?

Iuliana Spirache   
în Monden
04/06/2017, 08:02
FOTO INCENDIAR! Soţul ei a plecat în delegatie, iar femeia a recurs la un gest nebunesc să-i păstreze „atenţia”! Vă imaginaţi ce poză i-a trimis în ziua a şaptea? GALERIE FOTO

O femeie din SUA  a vrut să îşi facă soţul să fie concentrat 100% pe relaţia celor doi, deşi bărbatul lucra la kilometri distanţă, în marină.

Astfel, bruneta a decis să cel mai bine e să îi trimită soţului tot felul de fotografii în care apare în diferite ipostaze. Tînăra a dorit să-i mai aline singurătatea soţului şi să îi arate cît de mult îl iubeşte deşi se află la kilometri distanţă de ea.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDE MAI MULTE IMAGINI

Aceasta a pozat în fiecare zi în aceeaşi ţinută, special pentru partenerul ei, dar fiecare fotografie a fost diferită. Dacă primele imagini au fost ceva mai cuminţi, după o perioadă, soţia lui s-a pozat cu picioarele departate, cu lenjeria la vedere. Ultima fotografie primită de soţul aflat la distanţă a fost incendiară. Femeia a renunţat la sutien şi a pozat ca vedetele ce apar în revistele pentru bărbaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×