3 zodii care suferă cel mai mult din dragoste. Sunt blestemate să nu fie iubite

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/02/2020, 09:09
3 zodii care suferă cel mai mult din dragoste. Sunt blestemate să nu fie iubite
Acestea sunt zodiile care suferă cel mai mult din dragoste. Sursa foto: astrocafe.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă prezintă zodiile care nu au parte de dragoste, oricât de mult ar căuta-o și ar dori-o. Sunt firi puternice, indeendente, dar și geloase din cale afară. Greu își pot găsi un partener de viață.

Acestea sunt zodiile care suferă cel mai mult din dragoste

Leu

Nativul Leu este un caracter puternic, este mereu activ, mereu deschis pentru orice lucruri noi și întotdeauna cu cu o doză de bună dispoziție. Se poate discuta deschis pe orice temă cu el, ceea ce îl face să fie destul de popular. Leul este cunoscut ca fiind un mare amator de plăceri, dar este și generos, teatral, ospitalier. Cu toate acestea, este mai mereu singur. Cucerește foarte repede, dar nu poate menține același nivel ridicat în timpul relației, deoarece se plictisește repede și vrea un alt partener. La sfârșit însă, Leul va fi tot singur.

Fecioară

Fecioara își creionează viața din punct de vedere practic, cu obiectivitate și spirit analitic. Are o fire modestă, tăcută, conștiincioasă, chiar pasivă uneori, așa încât de multe ori pare neinteresat de multe care se petrec în jurul său. De multe ori chiar așa și este, iar partenerul de viață vede acest lucru și îl găsește nepăsător și rece. De aceea, nativul născut sub semnul zodical al ecioarei își va gîsi cu greu un partener care să-i rămână alături.

Săgetător

Nativul Săgetătorul nu este o fire tocmai facilă și nu sunt multe persoane care să îi intre în grații. Este un individ cu o personalitate puternică, independentă, greu de supus, în permanentă mișcare și activitate, iar cei cae îl fac să piardă vremea nu vor sta prea mult timp prin preajma sa. Își găsește cu greu partener, iar când crede că l-a găsit pe domnul perfect, se răzgândește și iar rămâne singur. Este un nativ foarte gelos și acesta este un alt motiv pentru care nu își poate găsi foarte ușor un partener alături de care să rămână. Vestea bună este că oricât de dificile ar fi experiențele prin care trece, un Săgetător nu își pierde niciodată optimismul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×