Are 21 de ani, dar în fiecare seară, îşi pune pamperşi şi doarme cu o suzetă în gură! Pare nebună, dar motivul e cutremurător

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/02/2017, 18:18
Are 21 de ani, dar în fiecare seară, îşi pune pamperşi şi doarme cu o suzetă în gură! Pare nebună, dar motivul e cutremurător GALERIE FOTO

În timpul zilei este bonă şi are grijă de copii, dar când ajunge acasă Jess se transformă radical. Devine ea însăşi un sugaci şi începe să se comporte ca un bebeluş de nici un an.

Are o colecţie impresionantă de suzete, pamperşi, jucării, piuitoare şi haine de bebeluşi de mărimea unui adult. Însă de cum intră pe uşa casei ei din Lakeland, Florida, SUA, Jess se trânteşte în fund şi începe să urle că vrea să fie schimbată. Atunci intră în peisaj iubitul ei David, de 24 de ani.

„Uneori mai face pipi pe ea, în pamperşi şi trebuie să o schimb şi să îi dau la fund cu pudră de talc. Dar nu mă deranjează. O iubesc aşa cum e şi îi fac toate poftele”, a declarat bărbatul.

Jess are 1,67 m înălţime şi numai o salopetă de bebe o costă 50 de dolari pentru că trebuie să şi-o facă la comandă. A cheltuit până acum aproape 35.000 de dolari în cinci ani, de când a început să se creadă copil. Jess spune că a ajuns să se comporte aşa după ce a fost abuzată de tatăl ei, când avea doar doi ani. Încearcă să îşi recupereze copilăria pierdută şi să fie şi femeie de cinci ori pe an pentru iubitul ei. În cele cinci zile când ia o pauză de scutece şi pamperşi, Jess îşi face tatuaje, îşi pune piercinguri şi merge la concerte cu David.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×