În 2011, Edward Popescu Strohlen a fost „Burlacul”, era cel mai tânăr miliardar din România şi s-a logodit cu câştigătoarea Ana Maria! Ce s-a ales de el şi cum arată ACUM

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/05/2017, 21:32
În 2011, Edward Popescu Strohlen a fost „Burlacul”, era cel mai tânăr miliardar din România şi s-a logodit cu câştigătoarea Ana Maria! Ce s-a ales de el şi cum arată ACUM GALERIE FOTO

Devenit cunoscut în 2011, când a fost protagonistul celui de-al doilea sezon al show-ului „Burlacul”, Edward Popescu Strohlen a ajuns acum de nerecunoscut.

Cel mai tanar miliardar din Romania la vremea respectiva, conform celebrului top Forbes, Edward a crescut si a studiat peste hotare, in Elvetia, Monaco si Germania. A trait intens pe platourile de filmare ale show-ului „Burlacul”, inima sa fiind cucerita de frumoasa Ana Maria. Povestea lor de iubire a fost una cu totul si cu totul deosebita, prin prisma faptului ca atunci cand Burlacul si-a dat seama de sentimentele puternice pe care le are fata de ea, Ana Maria nu se mai numara printre concurentele ramase in show .

Nu a lipsit insa finalul fericit, pentru ca producatorii show-ului impreuna cu Catalin Botezatu i-au facut lui Edward o surpriza de zile mari, aducand-o in fata lui pe cea careia Burlacul i-a marturisit iubirea, cerand-o chiar de sotie. Relatia lor a continuat chiar si in spatele camerelor de luat vederi . S-au mutat impreuna inca din prima zi de relatie, si-au facut planuri de nunta si au fost foarte fericiti unul in compania celuilalt. Totusi, iubirea lor nu a trecut testul timpului, Edward si Anne hotarand sa-si spuna adio. Motivul: gelozia, răceala, dar şi escapadele amoroase ale fostului „Burlac”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×