În 2008, Adelina era una dintre cele mai frumoase femei din România! CE TRANSFORMARE! Cum arată acum. Nimeni nu mai ştie nimic de ea la 9 ani după ce s-a retras din tv!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/09/2017, 19:20
În 2008, Adelina era una dintre cele mai frumoase femei din România! CE TRANSFORMARE!  Cum arată acum. Nimeni nu mai ştie nimic de ea la 9 ani după ce s-a retras din tv! GALERIE FOTO

Se spune că dragostea înfrumuseţează. Ei bine, această regulă se aplică şi în cazul Adelinei Chivu, fosta prezentatoare TV înflorind după căsătoria cu fostul căpitan al naţionalei noastre de fotbal.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ce-i drept, „materie primă” a existat de la bun început. În clasa a IX-a, Adelina Elisei – pe numele ei de fată – a fost aleasă „Miss Piatra-Neamţ”. Nu a optat însă pentru o carieră de model, absolvind Facultatea de Jurnalistm din cadrul Universităţii MediaPro. În televiziune a lucrat doar pentru Antena 1 şi Antena 3, prezentând ştirile sportive. Cariera ei avea să ia sfârşit prematur, în 2008 – când avea doar 26 de ani şi l-a cunoscut pe fotbalistul Cristian Chivu cu care s-a şi căsătorit. Fostul căpitan al „tricolorilor” a luat-o cu el în Italia, Adelina dispărând, practic, din showbiz-ul autohton.

Cu toate că anii au trecut şi a adus pe lume două fetiţe, Anastasia şi Natalia, fosta ştiristă arată de-a dreptul senzaţional. Transformarea este remarcabilă, tânăra mămică arătând chiar mai bine decât în urmă cu un deceniu, când revistele pentru bărbaţi făceau coadă la „uşa” ei pentru a o convinge să pozeze dezbrăcată.

Şi pe plan profesional o duce de minune, Adelina având propria ei afacere, TrendyFair – un outlet online unde poţi vinde sau de unde poţi cumpăra piese pre-owned ale celor mai cool branduri din lume. Preţurile nu sunt, însă, cele mai accesibile, dar, având în vedere calitatea produselor, putem spune că doamna Chivu cu siguranţă a dat lovitura!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×