În 2007, Cristina a câştigat sezonul 4 de la „Dansez”, pentru soţul ei, care suferea de o boală foarte rară! TRANSFORMAREA E ŞOCANTĂ! Cum arată cei doi acum

Ionuţ Cataramă   
în Monden
06/07/2017, 16:41
În 2007, Cristina a câştigat sezonul 4 de la „Dansez”, pentru soţul ei, care suferea de o boală foarte rară! TRANSFORMAREA E ŞOCANTĂ! Cum arată cei doi acum GALERIE FOTO

Sezonul al patrulea al show-ului „Dansez pentru Tine” a fost, fără doar şi poate, unul dintre cele mai lacrimogene. Câştigătoare a fost Cristina Stoicescu, care a dansat cu Alex Velea pentru soţul ei, George, care fusese diagnosticat cu acromegalie, o boală extrem de rară caracterizată prin creşterea extremităţilor corpului. 

Din fericire, povestea avea să aibă un happy-end. Cristina a investit cei 50.000 de euro câştigaţi în operaţia sotului ei. Intervenţia chirurgicală a avut loc într-un spital din Germania şi, din fericire, a fost încununată cu succes. „Operaţia şi spitalizarea au costat 33.000 de euro, iar şedinţa cu raze gama încă 10.000 de euro. Dacă nu cîştigam concursul ‘Dansez pentru Tine’, George nu avea absolut nici o şansă„, mărturiseşte câştigătoarea din sezonul 4.

Cristina, care a pus câteva kilograme în ultimii ei, este acum în al nouălea cer. A adus pe lume un băieţel, David, care, din fericire, nu are nicio problemă de sănătate. Iar George, care a fost vindecat în totalitate, lucrează la o firmă de constucţii în ţara care i-a salvat viaţa, Germania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×