19 migranţi prinşi pe străzile din Timişoara, deşi aveau acte făcute în Capitală

Filon Stan   
în Hotnews
06/09/2017, 00:08
19 migranţi prinşi pe străzile din Timişoara, deşi aveau acte făcute în Capitală

Migranti ilegali pe străzile Timişoarei! Numărul migranţilor care ajung ilegal în România creşte în fiecare zi! Aceştia se îndreaptă spre Timişoara, de unde speră să ajungă în Occident. Aşa s-a întâmplat şi cu un grup de cinci persoane, printre care şi un minor. Aceştia au fost găsiţi pe o stradă din Timişoara, deşi aveau acte întocmite de autorităţile din Capitală.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Locale Timişoara, au fost depistate două grupuri de migranţi pe strada Ştrandului din Timişoara. Primul grup era format din cinci persoane, între care o minoră, de origine irakiană şi siriană. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

”Persoanele deţineau documente eliberate de Centrul pentru Imigrări Bucureşti, motiv pentru care au fost predate Centrului Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil – Timişoara. Un alt grup format din 14 persoane, tot de origine irakiană şi siriană, dintre care doi minori, a fost identificat în aceeaşi zonă în apropierea unui hotel”, se arată în comunicat.

Cei 14 migranţi nu deţineau niciun fel de documente de identitate asupra lor, motiv pentru care au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 5 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×