Tinerii care au oripilat întrega planetă cu aparițiile lor

Maria Cristina   
în Stiri mondene
29/05/2018, 14:12
Tinerii care au oripilat întrega planetă cu aparițiile lor GALERIE FOTO

Ei sunt tinerii care au oripilat întrega planetă cu aparițiile lor! Matieres Fecales este un proiect extrem de ciudat pe care trei tineri din Montreal l-au conceput. Au pus bazele unui business extrem de profitabil. Arta lor este o racție îndreptată către industria modei, care a captat atenție, autoritate și notorietate din partea presei de profil. Cheia filosofiei lor este aceea de a critica industria de modă actuală, care practică niște prețuri nejustificabile pentru produsele lor.

Matieres Fecales, un business extrem de profitabil

Tinerii au decis să-și vândă creațiile și să lanseze un magazin online, prin care produsele lor să ajungă la consumatorii înfocați de modă , dar la prețuri mult mai accesibile decât ale altor branduri din branșă.

Lumea interpretează în diferite moduri ceea ce ei produc, însă feedback-ul general este unul pozitiv. Pe site-ul de unde se pot comanda produsele lor, aproape toate articolele sunt soldout. Hannah Rose Dalton, Steven Raj Bhaskaran și Mimi Huard-Berro sunt trei tineri fericiți. Trebuie să ai ceva curaj să ieși așa pe stradă.

Machiajul de zombie, încălțămintea care pare a fi o mutație genetică și hainele cu inspirații Victoriene, i-au propulsat pe tinerii de 22 și 24 de ani (Hannah Rose Dalton și Steven Raj Bhaskaran), în topul celor mai populare conturi de pe Instagram. În prezent, aceștia au 248.688 de followers, iar numărul acestora este într-o continuă creștere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×