La un pas de tragedie! 17 elevi din Brăila au ajuns la spital după ce au băut apă cu antigel

Filon Stan   
în Hotnews
20/10/2017, 16:24
La un pas de tragedie! 17 elevi din Brăila au ajuns la spital după ce au băut apă cu antigel

17 elevi de la o şcoală din localitatea brăileană Victoria au ajuns în stare gravă la spital, cel mai probabil intoxicaţi cu antigel. Se pare că substanţa toxică a fost ingerată de copii din reţeaua de apă potabilă a şcolii, unde s-a infiltrat în condiţii necunoscute pentru moment.

Cei 17 copii cu simptome de intoxicaţie au fost aduşi cu ambulanţele, dar şi cu maşini particulare la Spitalul de Urgenţă din Brăila. Starea lor de sănătate este stabilă şi sunt în afara oricărui pericol, susţin medicii care i-au consultat. Au fost preluaţi de pediatri şi sunt investigaţi clinic. Copiii vor rămâne internaţi peste noapte fiindcă intoxicaţia cu antigel poate crea probleme renale. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

17 elevi intoxicaţi cu antigelul din centrala termică

Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila susţine că şcoala din localitatea Victoria se află în proces de reabilitare şi muncitorii au umplut instalaţiile de încălzire cu antigel. Se pare că substanţa toxică s-a infiltrat în reţeaua de alimentare cu apă potabilă din cauza unui dop care nu a fost pus corespunzător.

Poliţia din Brăila a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească împrejurările în care s-au intoxicat copiii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×