12 persoane blocate în roata de la Salina Turda! Pompierii au intervenit de urgenţă!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
06/04/2018, 18:00
12 persoane blocate în roata de la Salina Turda! Pompierii au intervenit de urgenţă!

Operaţiunie amplă de salvare la Salina Turda! Pompierii şi alpiniştii din Cluj au intervenit, vineri, pentru salvarea a 12 persoane care au rămas blocate în roata panoramică de la Salina Turda, după ce uşa unei nacele a rămas deschisă, devenind un obstacol pentru funcţionarea corespunzătoare a obiectivului, relatează News.ro. Preventiv, pentru a nu se distruge complet roata şi a nu se bloca total, aceasta a fost oprită.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au declarat, vineri, pentru News.ro, că mai multe echipaje au intervenit la Salina Turda pentru salvarea unor turişti rămaşi blocaţi în roata panoramică.

Oamenii au fost coborâţi în siguranţă

”Iniţial au fost 12 persoane blocate de înălţime, colegii au reuşit să coboare nouă persoane care sunt în siguranţă. Mai sunt în roată trei persoane – doi copii şi un adult”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.
A fost solicitată şi intervenţia alpiniştilor pentru a remedia problema, pentru ca roata să fie pusă în funcţiune, iar persoanele să fie date jos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×