10 utilizări noi ale bicarbonatului de sodiu. Te ajută instant în gospodărie!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/09/2019, 14:29
10 utilizări noi ale bicarbonatului de sodiu. Te ajută instant în gospodărie! GALERIE FOTO
10 utilizări noi ale bicarbonatului de sodiu. Sursa foto: frunzaverde.ro

FANATIK te învață cum să îți faci viața mai ușoară cu 10 utilizări noi ale bicarbonatului de sodiu! Este un produs foarte ieftin, cu beneficii de milioane! Chiar dacă este un produs magic, să știi că trebuie să muncești și tu puțin, dar efortul tău se va reduce considerabil și vei avea casa lună, dar și bijuterii ca noi!

10 utilizări noi ale bicarbonatului de sodiu

  • Bicarbonatul de sodiu te ajută să ai o bucătărie impecabilă și lipsită de microbi! Combinat cu apă și puțină zeamă de lămâie, bicarbonatul de sodiu face minuni pentru cuptor, pentru vase, pentru veselă, pentru mașina e spălat vase,  dar și pentru pardoseală!
  • Pudra magică face minuni și în baie, unde cu aceeași soluție de mai sus îți poți ține cada curată și fără microbi, dar face lună și chiuveta și bateriile de la duș și de la chiuvetă. În plus, para de la duș rămâne curată și fără calcar, dacă folosești bicarbonat de sodiu.
10 utilizări noi ale bicarbonatului de sodiu
10 utilizări noi ale bicarbonatului de sodiu. Sursa foto: playtech.ro

Bijuteriile tale vor părea noi

  • Frigiderul tău va părea nou nouț, dacă folosești bicarbonat de sodiu. În plus, puțin bicarbonat de sodiu amestecat cu puțină zeamă de lămâie lăsat într-un recipient, va face ca toate mirosurile neplăcute să dispară ca prin magie.
  • Copiii mici vă fac probleme deoarece s-au obișnuit să-și exprime talentul artistic cu creionul pe perete? Nicio problemă. Tot bicarbonatul de sodiu te scoate din probleme. Pe un burete umed pune puțin bicarbonat de sodiu și freacă operele de artă ale celor mici.
  • O cutiuță cu bicarbonat de sodiu așezată în dulapul cu lenjerii de pat sau prosoape va face minuni pentru acestea. Mirosurile neplăcute vor dispărea, iar tu nu vei mai fi nevoită să le speci, chiar dacă le vei folosi după o perioadă îndelungată peyrecută de acestea în respectivul dulap.
  • Cu toții știm că după un timp, mașina de spălat capătă un miros neplăcut, care se regăsește după aceea în haine. Tot ce ai de făcut este să adaugi câte o linguriță de bicarbonat de sodiu împreună cu detergentul, iar acest miros neplăcut va dispărea. Vei vedea că rufele albe sunt mai strălucitoare, iar cele colorate vor avea culori mult mai vii.
  • Biracbonatul de sodiu îndepărtează petele de pe recipientele de plastic în care îți păstrezi diferite alimente. Trebuie doar să freci recipientul respectiv cu un burete pe care ai presărat puțin bicarbonat.
  • Mirosul de tutun este foarte neplăcut. Dacă nu putem scăpa de viciul respectiv, putem să scăpăm măcar de mirosul de tutun dacă amestecăm puțin nisip cu o linguriță de bicarbonat de sodiu și punem amestecul în scrumieră.
  • Tot cu ajutorul bicarbonatului de sodiu punem săpa și de murdăria de pe grătar dacă presărăm bicarbonat de sodiu și lăsăm câteva minute să acționeze.
  • Bijuteriile vechi și-au pierdut din strălucire? Nicio problemă! Te ajutăm noi cu un sfat util. Adaugă într-un ibric puțin detergent de vase și o linguriță de bicarbonat de sodiu. Pune ibricul pe foc până ce apa clocotește. Pune în apa oprită bijuteriile tale din aur și argint și lasă să mai fiarbă puțin. După ce le-ai scos, lasă-le să se răcească și sunt gata de purtat. Prietenii te vor întreba dacă ți-ai cumpărat cumva bijuterii noi!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×