10 lucruri pe care poți să le faci, împreună cu copiii, la Dino Parc din Râșnov

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
01/08/2019, 17:40
10 lucruri pe care poți să le faci, împreună cu copiii, la Dino Parc din Râșnov GALERIE FOTO
Dino Parc din Rîșnov este principala atracție a stațiunii montane. Sursa foto: dinoparc.ro

Dacă te afli în căutarea unei idei salvatoare pentru ca cel mic să nu se plictisească, mai ales că vacanța de vară e în toi, FANATIK îți sare în ajutor. Dino Parc Râșnov este, fără îndoială, locul în care copilul tău va trăi o experiență cu adevărat deosebită, mai ales că va avea ocazia de a se întoarce „150 de milioane de ani înapoi”, după cum se arată pe site-ul oficial.

Dino Parc Râșnov, locul de care cei mici se vor îndrăgosti

Situat la doar o jumătate de oră distanță de Brașov, parcul se bucură de un real succes în rândul amatorilor de distracții din țara noastră și nu numai. Mii de familii vin anual în România pentru a-și petrece vacanța în superba stațiune montană, neputând rata atracțiile Dino Parc.

Dinozaurii în mărime naturală, cinematograful 360, traseul interactiv sau tiroliana, sunt doar câteva dintre ingredientele care vor face ca experiența în acest spațiu special să fie una de neuitat, nu doar pentru cei mici.

Cel mai amre dinozaur descoperit vreodată se află în Dino Parc din Râșnov, Sursa foto: minicalatori.ro
Cel mai mare dinozaur descoperit vreodată se află în Dino Parc din Râșnov, Sursa foto: minicalatori.ro

10 lucruri pe care le poți face la Dino Parc din Râșnov

  1. Seismosaurus, cel mai mare dinozaur descoperit până acum. Acest exponat de-a dreptul impresionant măsoară 45 de metri lungime și poate fi descoperit alături de alți 99 de dinozauri în mărime naturală, toți testați științific. La Dino Parc vei întâlni, printre altele, Allosaurus, Carnotaurus, Diplodocus și Ceratosaurus.
  2. Expoziția puilor de dinozauri este un bun prilej pentru copii să descopere tot felul de curiozități despre aceste vietăți remarcabile care au trăit cu câteva sute de ani în urmă. Mai mult decât atât, expoziția poate fi vizitată gratuit.
  3. În peștera preistorică pot fi descoperite fosilele preistorice, iar accesul este, de asemenea, gratuit.
  4.  Cinematograful 360 are o capacitate de 25 de persoane și oferă o experiență unică pentru întreaga familie. În cea ce privește prețul, va trebui să scoți din buzunar 10 lei/persoană
  5.  Cinematograful 9D propune una dintre cele mai noi tehnologii din domeniul filmului, grație efectelor speciale  care vă ajută să simțiți apă, foc, ceață, vânt și zăpadă, dar și scaunelor care se mișcă periodic. Costul de acces este de 10 lei de persoană/film.
  6. Copiii pot face un traseu interactiv în corabia botezată Arca Dinozaurilor, mai ales că accesul este gratuit.
  7. În căsuțele din copaci au loc ateliere și întâlniri cu specialiști. La Atelierul de pictură din copac, copiii pot picta figurine din ipsos, planșe cu contururi de catifea sau planșe care se coloreaza cu praf de marmură. Prețul lor este cuprins între 6 si 50 de lei.
  8. Puteți explora Pădurea parcului. Accesul este gratuit.
  9. Shopozaurul vă oferă posibilitatea să creați obiecte personalizate
  10. În cadrul Dino Parc sunt organizate adesea concerte cu cei mai în vogă artiști ai momentului, Smiley fiind doar unul dintre exemple.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×