10 cupluri din România despre care nu ai ştiut

Raluca Ogaru   
in Reality show
19/02/2018, 03:14
10 cupluri din România despre care nu ai ştiut GALERIE FOTO

Găseşte în GALERIA DE MAI SUS, 10 cupluri de vedete de la noi despre care nici măcar nu ai ştiut că au existat, Poveşti de dragoste care au durat ani sau doar câteva săptămâni, recunoscute sau negate cu vehemenţă.

Nimeni nu a ştiut, spre exmplu, că soţia lui Victor Ponta s-a iubit cândva cu Tudor Chirilă sau cu Robert Turcescu. Gurile rele spun că Turcescu i-ar fi dat o ”bilă neagră” ca în emisiunea ”Garantat 100%” pe care o prezenta şi acesta ar fi fost cauza despărţirii.

Când fostul Oanei Zăvoranu a spus că aceasta s-ar fi iubit cu Mircea Badea, amândoi au sărit ca arşi. Cu toate acestea, mulţi au confirmat neoficial relaţia. Asta e… Toate-s trecătoare! Nu şi pozele din GALERIA DE MAI SUS!

Ştirea MOMENTULUI

Mihaela Tatu, oprerată de urgență! Ce s-a întâmplat cu vedeta

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.