Categorie: Autor:

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 8-9 februarie 2020. Tigrul evadează din cotidian și se relaxează la munte

Astrologii au pregătit zodiacul chinezesc pentru weekend-ul care urmează, 8-9 februarie 2020, și au aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile. Află din rândurile de mai jos cum stai la capitolele dragoste, sănătate sau bani.

Zodiac chinezesc în zilele de 8 și 9 februarie 2020 pentru cele 12 animale

Șobolan

Ai mintea plină de idei creative și este cazul să le scoți la suprafață. Pune-ți imaginația la bătaie și creează lucruri frumoase. Și unde mai pui că din pasiuni poți câștiga și un bănuț cinstit.

Bivol

Încrederea pe care ai căpătat-o în ultima vreme te va ajuta să-ți găsești sufletul pereche. Persoana care-ți iese în cale este specială, iar sentimentele de iubire sunt reciproce. Totul este roz în viața ta.

Tigru

Ia-ți partenerul de viață de mână și evadează din haosul orașului. Pune mâna pe hartă și alege o destinație unde să te relaxezi și să-ți încarci bateriile. Distrează-te și simte-te liber.

Iepure

Mare atenție la promisiunile pe care le faci. Gândește-te de două ori înainte dacă poți să le duci la capăt. Fii cu ochii-n patru la oamenii din jurul tău care vor să-ți tragă țeapă.

Dragon

Posesivitatea și gelozia îți fac probleme mari în relația de cuplu. Dacă nu reușești să le controlezi jumătatea ta își va lua cât mai curând tălpășița. Fă și tu câteva compromisuri minore.

Șarpe

Zilele astea totul se învârte în jurul iubirii. Dragostea plutește în aer și ești răsfățat de partenerul de viață cu flori, cine romatice sau clipe de atenție. E timpul să faci același lucru.

Cal

Învață să-ți cunoști prioritățile. Fii mai responsabil și vei vedea că totul se va îndrepta în direcția cea bună. Rezervă timp zilele acestea pentru partenerul de viață care se simte neglijat.

Capră/Oaie

Oamenii nu vor știi niciodată ce vrei de la ei dacă nu le spui. Calcă-ți pe inimă și dezvăluie tot ce ai pe suflet. Nu mai ține pentru tine toate grijile și vei vedea că te vei simți eliberat.

Maimuță

Fii cinstit cu ceillați chiar dacă adevărul doare. Nimic nu este mai dureros decât o minciună gogonată. Prețul plătit este prea mare și chiar nu merită să-ți pierzi prietenii sau familia.

Cocoș

Odihnește-te și încarcă-ți bateriile pentru săptămâna următoare. Odată relaxat vei găsi soluțiile pe care le-ai tot căutat. Noi perspective te vor întâmpina în drumul spre succes.

Câine

Ești în căutarea unui loc de muncă, dar până acum nu ai găsit nimic pe placul tău. Nu te da bătut, nu au intrat zilele-n sac. Nu te plafona și caută în continuare. De undeva va sări și iepurele.

Mistreț

Nu te lăsa copleșit de nervozitate și iritabilitate. Încearcă să-ți păstrezi calmul înainte de a face ceva ce ai putea regreta mai târziu. Concentrează-te pe sarcinile casei sau de la serviciu.