Categorie: Autor:

Vlăduța Lupău are o companie specială în carantină. Nu e vorba doar despre soțul ei – Foto

Vlăduța Lupău are parte de o companie cu totul specială în carantină, un patruped alături de care apare des în fotografiile de pe contul ei de Instagram.

Vlăduța Lupău, topită după Simba, patrupedul cu care stă în carantină

Cântăreața din Șimleul Silvaniei care a devenit un fenomen la nivel național petrece această perioadă acasă alături de Simba, un chow-chow pe care ea și partenerul ei îl îngrijesc ca și cum ar fi copilașul lor.

Artista s-a fotografiat recent cu câinele ei și cu un buchet frumos de lalele, iar imaginea a strâns peste 30.000 de like-uri pe Instagram.

Recent, artista a anunțat că nu se va mai căsători pe 30 aprilie, așa cum era planificată nunta, din cauza situației create în țară de coronavirus.

Petrecerea nunții a fost anulată. Vedeta s-a cununat anul trecut cu portarul Adrian Rus

Cântăreața de muzică populară nu a anunțat noua dată a petrecerii, căci așteaptă, cel mai probabil, să vadă cum va evolua situația de la noi.

„Când o să putem să ne distram și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans. Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată  Cu drag, Vlăduța si Adi”, a scris cântăreața pe Instagram.

Ca mai toți artiștii, și tânăra din Sălaj a fost nevoită să își anuleze toate concertele și așteaptă cu nerăbdare să se reîntâlnească cu fanii și ceilalți colegi de breaslă.

Vlăduța Lupău a intrat în atenția presei după ce mai multe site-uri tabloide au aflat că folclorista se iubește cu portarul echipei CFR Cluj, Adrian Rus, cel cu care urma să se căsătorească pe 30 aprilie.

Cei doi s-au cununat în secret anul trecut, însă nu au mai avut parte de petrecerea mult visată, pe care au programat-o pentru data de 30 aprilie. Astfel că, amorezii nu au mai reușit să strângă darurile de nuntă.

Nașii de cununie ai artistei și ai lui Rus Olguța Berbec și soțul acesteia, saxofonistul Remus Novac, potrivit informațiilor obținute de știridecluj.ro.

Vlăduța Lupău, topită după Simba. Sursa foto: Instagram