VIDEO care îți poate salva viața! Cum poți opri orice mașină în doar 8 secunde, dacă rămâi fără frâne

Dacă râmâi fără frâne acest video îți poate salva viața! Un instructor te învață cum să oprești mașina în doar 8 secunde. Cel mai important este să nu te panichezi. Într-un filmuleț de câteva minute, instructorul a explicat cum se poate opri mașina în 8 secunde, într-o situație limită la volan.

Defectarea frânelor la autovehicule poate fi extrem de periculoasă, mai ales la viteză mare. O problemă la frânele mașinii i se poate întâmpla oricui dintre noi. De aceea acest video este esențial și ne poate salva viața. Există mai multe modalități de a opri mașina după ce ți-ai dat seama că sistemul de frânare nu merge, iar acest videoclip de pe Youtube arată cum să o faceți în cel mai sigur și eficient mod.

Un video te învață cum să scapi cu viață, dacă rămâi fără frâne! În 8 secunde oprești mașina

În filmulețul respectiv înveți cum poți opri orice mașină în doar 8 secunde, dacă rămâi fără frâne. Acest video are mare succes pe Internet și este foarte apreciat. Asta pentru că aceste manevre făcute corect îți pot salva viața în situații limită. Toată lumea știe că atunci când frânele nu mai funcționează putem apela la frâna de mână. Și totuși manevra poate fi periculoasă, pentru că făcută greșit provoacă blocarea roților. Asta duce la o traiectorie incotrolabilă pe soșea și face ca șoferul să nu mai aibă nicio putere asupra direcției autovehicului.

În filmulețul video, un instructor ne învață cum se poate opri mașina în 8 secunde. Șoferul mașinii inițiază frâna de mână a vehiculului, dar doar pe jumătate. Aceasta nu este trasă complet. Acest lucru reduce viteza vehiculului și permite șoferului să utilizeze corect tehnica de frânare a motorului. Mai întâi trece la a patra treaptă de viteză și apoi în ordine descrescătoare. Aceasta este o tehnică eficientă pentru a încetini viteza automobilului. În jur de 8 secunde sunt necesare pentru a opri vehiculul de la o viteză de aproximativ 60 km / h. La viteze mai mari, acest lucru durează mai mult timp.