Valentina Pelinel, petrecere fără Cristi Borcea! Fiul lor, Milan, a împlinit 3 ani. Cum arată micuțul

Valentina Pelinel are parte și de momente frumoase, în ciuda faptului că soțul său, Cristi Borcea se află încarcerat la penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de cinci ani, dictată de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul privind retrocedările ilegale de terenuri și plaje din Mamaia și Constanța.

Valentina Pelinel a sărbătorit ziua de naștere a fiului său, în absența lui Cristi Borcea

Sâmbătă, 8 iunie 2019, primul copil al Valentinei Pelinel cu fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București a împlinit trei anișori, prilej cu care frumoasa mămică i-a pregătit o petrecere surpriză, chiar dacă fericirea nu poate fi completă, întrucât tatăl său se află la închisoare.

După ce a sărbătorit cum se cuvine, vedeta a ținut să transmită și o urare emoționantă pentru micul său prinț, prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare. „„La multi ani, sufletul meu!!” , a scris blondina pe contul personal de Facebook.

Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit trei ani. Sursa foto:Instagram

Valentina pelinel arată incredibil, la doar două luni după naștere

S-au scurs doar două  luni de când Valentina Pelinei a dat naștere celui de-al doilea copil al său cu omul de afaceri Cristian Borcea, iar frumoasa blondină se poate lăuda cu un corp de invidiat. Mereu preocupată de aspectul său fizic, vedeta a avut grijă să se mențină în formă, chiar și în perioada de sarcină, iar pozele postate pe rețelele de socializare sunt grăitoare în acest sens.

Recent, aceasta a a fost fotografiată în timp ce ieșea dintr-un mall din Capitală. Purtând o ținută sport lejeră, Valentina Pelinel a reușit să întoarcă toate privirile domnilor din jur, datorită formelor sale apetisante. În imagini se poate observa că a reușit să scape aproape în totalitate de burtica de graviduță. După o scurtă sesiune de cumpărături,a  părăsit respectivul centru comercial, în mașina familiei, la volanul căreia se afla șoferul său personal.