Un tată s-a aruncat de la etajul 9 cu cei doi copii ai săi în brațe. Bărbatul a explicat gestul într-o scrisoare de adio

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a recurs la un gest necugetat după ce soția sa a decis să depună actele de divorț. Bărbatul din Rusia, tată a doi copii minori, s-a fotografiat cu micuții în brațe pe balcon și apoi s-a aruncat în gol de la etajul 9.

Un bărbat s-a sinucis împreună cu cei doi copii minori

Roman Mikhailov, un bărbat din Rusia, și-a pierdut mințile după ce soția l-a anunțat că vrea să divorțeze. Bărbatul de 30 de ani și-a luat cei doi copii în brațe, a ieșit cu ei pe balcon și i-a trimis soției o fotografie înainte de a-și lua viața. Femeia era la avocat unde depunea actele de divorț. Rusul s-a aruncat în gol de la etajul 9 cu cei doi micuți în brațe.

Soția rusului, Irina, s-a urcat repede într-un taxi și a plecat spre casă, dar când a ajuns a fost martora unei scene cumplite. Soțul ei și băiețelul lor Artyom care avea un an și jumătate zăceau morți. Fețita cuplului, Sofia, în vârstă de patru ani, a fost transportată de urgență la spital, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, scrie The sun.

Roman Mikhailov s-a aruncat de la etajul 9 cu cei doi copii în brațe. Bărbatul n-a suportat ideea că soția sa vroia să divorțeze. Sursa foto: thesun.co.uk

Care este motivul pentru care rusul a recurs la acest gest extrem

Într-o scrisoare de adio care a fost descoperită de anchetatorii veniți la fața locului bărbatul o învinuiește pe soția sa pentru gestul extrem. „Vina îi aparține soției mele”, a scris rusul în scrisoare. Bărbatul lucra pentru Căile Ferate Ruse, iar mai multe persoane l-au descris ca fiind extrem de gelos.

Vecinii cuplului sunt șocați de cele petrecute și spun că familia părea una normală, fără a avea conflicte. „Păreau fericiți împreună. Erau atât de drăguți, nu păreau să aibă probleme”, a mărturisit un vecin, potrivit sursei citate.