Un gălățean a fost prins de polițiști cu o alcoolemie record, după o cursă de 20 de kilometri! Avea carnetul suspendat și transporta țigări de contrabandă

Cel mai teribilist șofer pare să fie din Galați. Acesta a fost prins marți cu o alcoolemie record, de 4,15 grame per litru alcool pur în sânge. Probabil că bărbatul a decis să își facă un pic de curaj când s-a apucat să bea și nu s-a mai oprit. Asta pentru că șoferul conducea cu permisul anulat, iar oamenii legii au descoperit în mașina acestuia țigări de contrabandă, după ce au reușit în sfârșit să îl tragă pe dreapta, după o cursă de urmărire de 20 de kilometri…

Un șofer din Galați a fost prins cu o alcoolemie record și cu țigări de contrabandă

Comisarul șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, a susținut că bărbatul de 35 de ani din localitatea Drăguşeni a fost văzut de poliţişti în timp ce conducea pe DJ 242, în localitatea Vîrlezi.

Din cauza vitezei, poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă şoferul nu a oprit. El a fost urmărit de echipaje de poliţie circa 20 de kilometric.

Oamenii legii au reușit să-l oprească după ce i-au blocat maşina, pe DJ 251A, în zona Drăguşeni. Bărbatul a fost testat cu etilotestul și avea valoarea de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, s-a constatat că el are permisul de conducere anulat, fiind condamnat pentru infracţiuni la regimul rutier.

Șoferul a fost prins cu țigări de contrabandă în portbagaj

De asemenea, poliţiştii au găsit în portbagajul maşinii 171 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Şoferul avea o alcoolemie de 4,15 g/l alcool pur în sânge. Polițiștii gălățeni susțin că valoarea descoperită la bărbatul de 35 de ani este una record, cea mai mare din ultimii ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru contrabandă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi l-au reţinut pe gălăţean pentru 24 de ore.

Marţi, bărbatul de 35 de ani va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.