Categorie: Autor:

Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuală! Ce spune actorul!

Încă un piedestal se clatină la Hollywood! Sylvester Stallone este anchetat pentru agresiune sexuală, după ce o femeie a depus o plângere la poliția din Santa Monica anul trecut, scrie Agerpres citând AFP. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Un dosar a fost prezentat astăzi de Poliţia din Santa Monica”, o municipalitate aflată în proximitatea metropolei Los Angeles. „Ancheta îl vizează pe Sylvester Stallone”, a explicat miercuri purtător de cuvânt al Procurorului districtual din Los Angeles, Jackie Lacey. „Dosarul este examinat de echipa noastră de specialişti în infracţiuni de natură sexuală”, a adăugat el.

Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuală!

Femeia care a făcut plângerea în noiembrie 2017, susține că starul hollywoodian, în vârstă de 71 de ani, celebru pentru rolurile interpretate în francizele de acţiune „Rocky” şi „Rambo”, a agresat-o în anii 1990. Avocatul actorului susține că acesta a avut o relaţie cu victima prezumtivă în timpul unor filmări ce au avut loc în Israel în 1987, într-o perioadă în care era celibatar. Acelaşi avocat a precizat că Sylvester Stallone intenţionează să depună în instanţă o plângere împotriva acelei femei, pe care o va acuza de fals în declaraţii.