Categorie: Autor:

Suma impresionantă pe care Lino Golden și Jador au câștigat-o de pe urma piesei „Dau moda”

Colaborarea dintre Lino Golden și Jador la varianta manea a piesei „Dau modă” a fost una de succes având în vedere încasările pe care le-au avut cei doi artiști la doar 2 luni de la lansare. Alex Velea a mărturisit totodată și cum a avut ideea de a lansa această melodie foarte ascultată pe canalul de Youtube.

Câți bani au câștigat Lino Golden și Jador de pe urma piesei „Dau moda”

Varianta manea a piesei muzicale „Dau moda” cântată de Jador și Lino Golden a adunat în numai 24 de ore de la lansarea care a avut loc pe 15 martie nu mai puțin de 1 milion și jumătate de vizualizări.

Au trecut mai bine de două luni de la lansarea pe canalul de Youtube, numărul vizualizărilor crescând până aproape de 40 de milioane, un record în industria muzicală românească.

După acest succes răsunător vine și un premiu pe măsură. Potrivit cancan.ro cei doi artiști au fost răsplătiți regește alegându-se cu sume cuprinse între 19.000 și 151.000 de dolari.

Cum au ajuns Lino Golden și Jador să cânte împreună

Alex Velea a dezvăluit într-un vlog postat pe canalul său de Youtube cum a început colaborarea dintre Lino Golden și Jador, mărturisind că totul a început la insistențele fanilor. De aici și până la succes a fost vorba de doar un pas sau mai bine spus de un telefon primit de Jador din partea celor de Golden Society.

„Vreau să vă spun cum a apărut melodia «Dau moda», varianta manea. Dau moda este o piesă care dă și titlul noului material Golden Gang, noului album, pe care am hotărât să-l lansăm în trei etape.

Tot în această perioadă am fost invitați să participăm la un concurs de muzică, noi am câștigat acest concurs. A fost o săptămână plină de muzică, o săptămână în care am primit foarte multe sarcini, iar una dintre sarcini sau provocări a fost să realizăm o manea într-o oră.

Nu ne-a fost foarte greu să facem treaba asta, pentru că noi suntem ascultători ai genului, ne place muzica în general, indiferent de stil, așa că într-o oră am avut o manea care ulterior a devenit virală. 

La scurt timp după ce a apărut pe internet această piesă au început să curgă mesajele, să ne întrebe lumea când lansăm piesa. A început să ne bântuie piesa asta, era clar că trebuia să o scoatem.

L-am contactat pe Jador,pentru că trebuia să punem puțin urban, l-am pus și pe Lino. A fost o reală plăcere să lucrăm cu Jador și cu Desanto, a ieșit o piesă ritmată, care sper să vă bucure inimile!” a spus Alex Velea în vlogul său.