Categorie: Autor:

Smiley, declarații emoționante despre Tudor Chirilă: „Inspiră o generație cu libertate și curaj”

Smiley a spus de ce îl apreciază pe vecinul său și coleg de platou, Tudor Chirilă. La TV se tachinează deseori, însă în realitate au o relație extrem de apropiată și se apreciază mult, fapt demonstra prin recentele declarații de amirație făcute unul altuia. 

”Profilul tău grecesc mă rupe. Îmi aduce aminte de strămoșii mei. Știi că eu am avut o bunică grecoaică”, i-a spus înapoi Tudor Chirilă. Cei doi se înțeapă destul de des în timpul emisiilor, dar realitatea arată că sunt prieteni bun și că se admiră reciproc pentru lucrurile create și pentru caracterl lor.

Smiley, declarații despre Tudor Chirilă: „E artistul de care România are nevoie”

Smiley i-a scos i-a scos în față calitățile colegului său de platou, Tudor Chirilă. Cântărețul a declarat, în cadrul unui interviu din culisele show-ului râvnit de muzică unde sunt jurați, că îl admiră. „N-am apucat să-i spun lui Tudor că inspiră o generație cu libertate și curaj✌?. Că e artistul de care România are nevoie. ? Așa că mă bazez pe voi să-i spuneti și, poate, să-i dați un like ??”, a susținut atunci Smiley. 

Tudor Chirilă i-a întors complimentele și au glumit ca între vecini. ”Pentru tine. Pentru cine mai am eu să mă mențin în juriul ăsta. Bă vecine, de când ai plecat de lângă mine, de anul trecut. Erai mult mai aproape. Am simțit că e așa, o vibrație între noi. Nu mă așteptam, având în vedere că destinele noastre muzicale sunt oarecum diferite și, totuși, iată că doi oameni puternici ca noi, mai ales tu, sunt uniți de vibrații comune. Știi ce mai admir la tine? Felul în care nu abandonezi să-ncerci să-mi furi concurenții chiar și după ce i-am luat. Mi se pare extraordinar. E parte din personajul tău, cum spunea Irina”, a spus în interviu Tudor Chirilă.