Categorie: Autor:

Sfatul zilei de 31 martie 2020 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să renunțe la frici

Citește sfatul zilei de 31 martie 2020 și află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Balanțele trebuie să renunțe la anumite frici, oricât de greu li s-ar părea.

Sfatul zilei de 31 martie 2020 pentru zodia ta

Berbec: E o zi bună să discuți cu partenerul de viață, să vedeți ce nu mai funcționează în relația voastră, ce poate fi schimbat. Numărul norocos: 2.

Taur: Te lovești de multă incompetență în jur și oricât de mult ai vrea să ajuți niște oamenii, trebuie să își dorească și ei asta. Numărul norocos al zilei: 8.

Gemenii trebuie să renunțe la a mai apleca urechea la toate zvonurile

Gemeni: Lasă fabulațiile deoparte, speculațiile,  nu mai crede tot ce auzi, nu te mai speria din nimic. Numărul norocos: 6.

Rac: Tragi o carte norocoasă azi și ține numai de tine cum o joci. Numărul norocos: 13.

Leu: Mult stres, multă agitație, mulți nervi. E timpul să cauți toate tehnicile posibile și imposibile să te relaxezi. Numărul norocos: 1.

Fecioară: Bucură-te de ceea ce ai, nu te grăbi, mergi din pas în pas. Numărul norocos: 9.

Balanță: Sunt multe frici adunate în tine, multe semne de întrebare la care ar fi bine să renunți. O să îți dai seama că nu sunt justificate. Numărul norocos: 3.

Scorpion: Vorbește liber. Nu economisi niciun cuvânt dacă vrei să spui ceva. Dacă lași loc de interpretări nu o să rezolvi nimic. Numărul norocos: 4.

Săgetător: E momentul să faci pace cu tine însuți, în primul rând, și apoi să îi asculți și pe cei din jur. Numărul norocos: 7.

Capricorn: Nu asculta oamenii negativiști. Nu ai nevoie de asta acum, ci de pozitivitate. Numărul tău norocos este 11.

Vărsător: Dacă vrei să fii eficient, fă-ți un plan serios de bătaie. Numărul norocos: 10.

Pești: Du până la capăt ideile pe care le începi. Nu mai lăsa loc de interpretări, căci iar te vei plânge că nu ești luat în serios. Numărul norocos al zilei: 5.