Categorie: Autor:

Sfatul Zilei de 20 august. Racul nu trebuie să-și plângă de milă!

FANATIK îți aduce Sfatul Zilei de 20 august. Ai grijă să asculți ce au să-ți transmită astrele, deoarece este foarte important. Mai jos vei găsi și numărul norocos al zilei, după care te poți ghida.

Berbec

Ți-ai ajutat rudele și prietenii de fiecare dată când au avut nevoie. Acum trebuie să te ocupi mai mult de tine, să-ți satisfaci poftele și să ai mai multă grijă de tine. Numărul norocos al zilei: 7.

Taur

Taurul vrea justițe până la capăt. Uneori, însă este nevoie să mergi mai departe și să-ți vezi de treburile tale. Numărul norocos al zilei: 9.

Sfatul Zilei 20 august

Gemeni

Nativii Gemeni nu vor să renunțe la ceva sau cineva nici în rutul capului. Nu are rost să te ții cu dinții de o situație care nu îți mai produce nicio plăcere. Numărul norocos al zilei: 12.

Rac

Racul nu trebuie să melo-dramatizeze. Dacă ceva nu iese cum ar trebui, mergi mai departe și mai încearcă, nu-ți plânge de milă! Numărul norocos al zilei: 4.

Leu

Nativul Leu parcă nu mai este încântat de situația de la locul de muncă, de noile cerință. Așadar, este momentul oportun să faci niște alegeri. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară

Nativul Fecioară urmează să fie dezamăgit de un prieten. Acesta îl va lăsa baltă atunci când îi va fi mai drag. Selectează-ți bine prietenii! Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță

Nativul Balanță se va bucura de o zi plină de iubire. Partenerul de viață nu știe ce să mai facă să îi intre în grații. Ai face bine să răspunzi cu aceeași monedă. Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion

Cei din jurul tău își arată semne de afecțiune. Ai face bine să faci la fel, deoarece nu vrei să rămâi singur. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător

Săgetătorul se gândește mai mult la el și bine face. Trebuie să-ți mai îndrepți atenția și asupra nevoilor tale!Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn

Schimbarea trebuie să vină de la tine, deoarece nu poți avea pretenții la ceilalți, când tu nu faci nimic. Numărul norocos al zilei: 2.

Vărsător

Nativul Vărsător trebuie să facă față tuturor problemelor care îi ies în cale. Nu te lăsa bătut și totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 14.

Pești

Poți lua o pauză de la planul tău de viitor, deoarece trebuie să te mai și relaxezi. Vei gândi mult mai bine după o perioadă de odihnă. Numărul norocos al zilei: 15.