Categorie: Autor:

Sfatul zilei de 13 aprilie 2020. Gemenii încearcă să-i șocheze pe cei din jur

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 13 aprilie, iar provocările se țin lanț, mai ales dacă ești născut în zodia Gemenilor. Asta pentru că încerci din răsputeri să-i șochezi pe toți cei dragi prin acțiunile pe care le întreprinzi. Ambiția ta e de lăudat, dar nu trebuie să exagerezi. Lumea știe deja cât de capabil ești, mai ales atunci când vrei cu tot dinadinsul să atingi un obiectiv.

Așa arată sfatul zilei de luni, 13 aprilie 2020

Berbec

Este posibil ca unele consecințe ale evenimentelor petrecute în copilărie să revină în timpul prezent, trezindu-ți emoții și senzații reprimate sau amintiri nu neapărat plăcute. În principiu, toate acestea se întâmplă pentru că trebuie să scapi pentru totdeauna de toate acele lucruri. Nu lăsa aceste chestiuni nerezolvate, căci securitatea emoțională și libertatea în gândire ți-ar putea fi amenințate. Numărul norocos: 7.

Taur

Noutățile îți stârnesc interesul mai mult ca oricând, astăzi. Îți dorești să fii la curent cu orice inovație sau descoperire, investind timp și resurse pentru a le afla. Pe de altă parte, nu poți admite să ți se spună ce să faci, să urmezi ordinele care ți se dau și nici să accepți sfaturile celor din jur. Irascibilitatea nu îți este de folos, încearcă să tratezi orice ți se întâmplă cu mult calm și răbdare. Numărul norocos: 12.

Gemeni

Astăzi vei fi tentat să șochezi prin ceea ce faci. Îți face o deosebită plăcere să observi uimirea pe fețele celorlalți, mai ales dacă tu ești acela care o provoci. Inovativ și ingenios, nu te oprești din a găsi soluții perfecte pentru orice obstacol care îți iese în cale, chiar dacă riști să îi determini pe cei din jurul tău să considere deplasat. Nu încerca să deții supremația în relațiile cu cei din jur, căci nu vei face altceva decât să-i îndepărtezi. Numărul norocos: 5.

Rac

Pot survine probleme neplăcute în relația cu mama ta, ori în ceea ce privește relația cu altă persoană de sex feminin. Sunt aduse în discuție raporturile de putere dintre voi. În acest moment, este foarte important pentru tine să faci apel la diplomație. Pe de altă parte, este recomandat ca astăzi să îți controlezi foarte bine reacțiile. Instinctul de supraviețuire este foarte puternic, ceea ce te poate determina să greșești fără să vrei, chiar atunci când îți este lumea mai dragă. Numărul norocos: 14.

Leu

Echilibrul între intuiție și obiectivitate nu mai constituie un secret pentru tine. Ar trebui să uzezi de acest avantaj pentru a-ți întări securitatea personală. În ceea ce privește lucrurile pe care le ai de realizat, asigură-te că respecți ordinea priorităților și că nu vei întârzia, lăsând pe mâine ceea ce poți face astăzi. Nu renunța la ideea de a munci pentru ceea ce obții, chiar dacă norocul îți surâde în permanență și ai senzația că poți profita de acest lucru. Numărul norocos: 3.

Fecioară

Îți este accentuată tendința de a colecționa diverse lucruri, amintiri, emoţii… Pe de altă parte, se anunță vești bune legate de familie și de membrii acesteia. Te simți în stare să îți asumi riscuri la care până acum nici nu te gândeai, iar cu răbdare și atenție poți avansa foarte mult, în ceea ce ți-ai propus. Trebuie să începi a fi mai conștient de propriile puteri, ceea ce va fi un avantaj imbatabil în fața celorlalți. Numărul norocos: 10.

Balanță

Pasiunea cu care faci totul și eforturile depuse în domeniul carierei tale sunt mult evidente azi, fiind observate chiar și de cei mai acerbi contestatari. Simți nevoia de a-ți exprima sentimentele și trăirile mai mult decât de obicei, însă trebuie să iei în calcul faptul că starea ta de spirit se poate modifica de la o oră la alta. S-ar putea ca pentru cei din jurul tău să le fie puțin mai greu, tu fiind mult mai temperamental astăzi. Numărul norocos: 8.

Scorpion

Astăzi poți pierde informații prețioase dacă nu încerci să fii omul potrivit la locul potrivit. Pe de altă parte, ceea ce vrei să ascunzi de ceilalți riscă să fie evidențiat de o terță persoană, fără acordul tău ¬secretele nu îți vor rămâne în siguranță. Este posibil să survină unele neînțelegeri între tine și cei apropiați ție, fie ei vecini, rude ori prieteni. Sfatul nostru este să eviți confruntările. Numărul norocos: 11.

Săgetător

Vulnerabil, singuratic și neînțeles, cam așa se pare că ești astăzi. Probabil că și din punct de vedere emoțional te simți neîmplinit. Ceea ce te poate face să fii nervos ori reticent față de cei cu care interacționezi, dar în special față de cei de la care aștepți mai multe decât este cazul. Va trebui să ai răbdare, pentru simplul fapt că această influență nu durează prea mult. Numărul norocos: 2.

Capricorn

Azi vei avea tendința de a-i sufoca pe cei din jurul tău cu modul propriu de a organiza lucrurile și cu felul în care te comporți față de aceștia. Toate acestea provin din nevoia ta de a fi însoțit de persoana iubită și de a-ți asigura un ambient sigur și plăcut în care să te dezvolți. Asigură-te că le oferi celor dragi exact ceea ce îți dorești să primești de la aceștia. Numărul norocos: 15.

Vărsător

Încă o dată, atenția îți este atrasă către cei în jurul cărora te găsești zi de zi. Este cazul să te ocupi atât de familie, deoarece aceasta ¬ca noțiune, ¬necesită întreaga ta atenție acum, mai mult ca oricând, cât și de sănătatea proprie, implicit și de îmbunătățirea a ceea ce se numește “rutină zilnică”. De asemenea, se înregistrează o serie de fluctuații în ceea ce privește locul de muncă sau relațiile cu colegii. Astăzi, mai mult ca de obicei, oferă ajutor celor au nevoie. Numărul norocos: 6.

Pești

O zi în care energia exuberantă trebuie să se manifeste, creativitatea fiindu-ți alimentată și de ideile inspirate. Entuziasmul te însoțește pretutindeni, iar bucuria cu care împărtășești și celorlalți trăirile pe care le ai și ceea ce experimentezi, te va ridica în topul preferințelor acestora, în ceea ce privește compania pe care o poți oferi. Ți se confirmă încă o dată, dacă mai era cazul, faptul că ești o persoană foarte deosebită. Numărul norocos: 9.