Sebastian Ciobanu şi-a îndeplinit visul şi a primit patru de Da la Românii au talent. Ce i-a făcut Mihai Petre după număr

Vinerea aceasta a adus românilor pe scena show-ului ”Românii au talent” muzică, povești, dar și multă voie bună, datorită unui vechi și cunoscut concurent, Sebastian Ciobanu. Fan numărul 1 a lui Dan Spătaru, acum fan declarat și lui Fuego, a încântat publicul telespectator cu un colaj de piese care trezesc amintiri oricui.

Sebastian Ciobanu, cel mai fidel concurent, și-a îndeplinit visul și a primit patru de ”DA” la ”Românii au talent”

Acum, Sebastian se pregătește să devină primar, s-a înscris la liceu, și-a schimbat nevasta și, după o pauză de doi ani, timp în care s-a pregătit și și-a ales alt interpret pentru a surprinde juriului, a revenit pe scena talentelor. Nelipsitul concurent și-a alinat dorul de public și a decis să vină cu forțe proaspete la show-ul de divertisment.

Sebi a venit cu un moment care i-a chemat pe toți la dans, a primit aplauze și un ”DA” și o îmbrățișare din partea celui mai dur jurat, Mihai Petre. ”Suntem încântați și onorați de prietenia ta! Excepțional!”, a spus Andi, iar Mihai a continuat: „Mă bucur că ne-am reîntâlnit. Ne cunoaștem de atâția ani și tot ce-ți dorești de la mine este un DA… Sebi, mulțumesc frumos că ai venit”.

Sebi, viitor primar, a scos lumea la dans, în seara de vineri a show-ului ”Românii au talent”

”El trăieşte o bucurie sinceră pe scenă şi simt că face parte din acest proiect”

Viitor primar a reușit, spre surprinderea lui, să îl satisfacă pe dansator și a și destins și descrețit toate frunțile din jur. Momentul a continuat și în culise, căci echipa emisiunii, în frunte cu Smiley și Pavel și-au legat bine șireturile și au ieșit la dans.

Cel care se pare că s-a bucurat cel mai tare de revenirea celui mai fidel concurent a fost dansatorul Mihai Petre. „El e acea plăcere vinovată de care nu ai cum să scapi. E bucata de prăjitură pe care nu ai voie să o mănânci pentru că eşti la dietă, dar tot o faci. Este ultimul shot pe care ştii că dacă o să-l bei te va durea capul, dar nu poţi să-l laşi pe bar, ăsta e Sebastian. Pe lângă asta, el trăieşte o bucurie sinceră pe scenă şi simt că face parte din acest proiect, pentru el scena de la «Românii au talent» e acasă”, a spus vedeta.