Românii au Talent Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 5 aprilie

Vineri, 5 aprilie, Pro TV aduce o nouă ediție de senzație a emisiunii Românii au Talent, producție cu care postul din Pache Protopopescu reușește să cucerească audiențele în această primăvară. Ajuns la sezonul cu numărul nouă, concursul nu încetează să uimească telespectatorii cu momente care mai de care mai spectaculoase. Emisiunea începe la ora 20:30.

Emisiunea Românii au Talent poate fi urmărită Live Stream Online pe Pro TV, vineri, 5 aprilie

Scena emisiunii va deveni neîncăpătoare și în această seară, când doar talentu îi va putea ajuta pe concurenți să meargă în etapa următoare a show-ului de la Pro TV. Se anunță o ediție spectaculoasă, cu numere care-i vor lăsa muți de uimire, atât pe membrii juruiului, cât și pe cei din spatele micilor ecrane.

Cea de-a noua ediție a acestui sezon va aduce concurenți plini de surprize, care vor încânta atât prin emoți, cât și prin momente pline de senzualitate, stârnind totodată și reacții contradictorii din partea celor patru jurați: Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și, nu în ultimul rând, Florin Călinescu.

Ce suprize îi așteaptă pe telespectatori la Românii au Talent

O concurentă reușește să-l impresioneze pe Florin Călinescu. Va merge mai departe?

Este extraordinar, pentru mine, că sunteți desprinși de ororile care s-au întâmplat între anii ‘45 și ‘90 și sunteți liberi să îndrăzniți, liberi să credeți, liberi să greșiți, liberi să faceți de toate ” , este mesajul lui Florin Călinescu pentru o concurentă, întrucât Mihai Petre nu a apreciat la fel de mult prestația fetei.

„Deranjată” de faptul că Mihai Petre jurizează numerele de muzică, Andra a luat o hotărâre radicală. Se va concentra în această seară asupra momentelor de dans. „Ia să-i iau eu pe ăștia la dans! De acum încolo le spun eu dansatorilor… Mihai Petre face ce face și el vrea să ajungă la Vocea României de fapt ” , i-a transmis cântăreața, mai în glumă, mai în serios lui Mihai Petre.