Categorie: Autor:

Ricky Martin, despre copiii săi: „Sper ca băieții mei să fie gay”

Cântărețul Ricky Martin a vorbit deschis despre posibila viitoare orientare sexuală a copiilor săi. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii de televiziune „The Daily Show”, unde a dezvăluit lucruri despre cunoscuții gemeni, Matteo și Valentino.

Declarația făcută în urma intervievării acestuia a fost una controversată. Aceasta i-a adus multe critici vedetei. Cum și-a făcut publică orientarea și de ce i-ar fi mai greu să accepte că băieții săi nu vor fi gay?

Ricky Martin speră ca gemenii lui să fie gay

 

Cântărețul Ricky Martin împreună cu familia sa

Ricky Martin a ales să adopte doi copii, lucru ce l-a schimbat pentru totdeauna, a afirmat el în repetate rânduri. Cântărețul a devenit tată în urmă cu 10 ani, decizie care i-a adus fericire de neimaginat. De asemenea, întrebat despre viitorul copiilor, vedeta a răspuns că și-ar dori ca băieții lui gemeni să aibă aceeași orientare ca și el, prin urmare, să fie gay. „Copiii mei sunt prea mici în acest moment, dar sper să fie gay”, a declarat iubitul cântăreț.

Ricky Martin împreună cu gemenii săi

Multe semne de întrebare au trezit declarațiile din acea seară, în special aceasta. La finele emisiunii de televiziune, Ricky Marin a spus că orientarea lui sexuală l-a făcut să se simtă mai puternic. Internauții au decis să-l taxeze dur și să-l ia la rost din primele clipe. Fanii s-au declarat revoltați și supărați pe speranțele tatălui de a nu-și accepta copiii așa cum s-ar putea să fie, heterosexuali.

Când a spus lumii întregi că este gay

Ricky Martin alături de băieții lui gemeni și iubitul său

Cu ocazia mărturisirilor făcute, destul de picante, acesta a decis să nu se sfiască să spună și despre modul în care a decis să se accepte odată pentru totdeauna că este gay, și să se arate așa lumii întregi: „Prietenii mi-au spus atunci să nu fac asta, toți mi-au spus că nu o să mai am o carieră. Cred că am vrut să le demonstrez că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel. Ceea ce, cred eu, s-a și întâmplat”, a declarat Ricky Martin.

Odată cu statului de tată, cântărețul a decis să dezvăluiască lumii de ce a ales să crească doi copii singur, și de ce nu i-a făcut cu o femeie. Vedeta internațională și-a făcut publică orientarea abia după ce băirții lui au venit pe lume. ”A fost foarte greu pentru mine să mă rog, să stau de vorbă cu Dumnezeu. Dacă e să ne luăm după regulile religiei mele, să fii homosexual este rău. Știi că nu e bine, așa că te lupți cu tine însuți…”, a mai povestit artistul.