Drobul este un preparat tradițional specific sărbătorilor de Paște și nu numai. Acest preparat se poate servi și la masa de Crăciun. Dacă vrei ca drobul să nu fie unul greu, alege să-l pregătești din carne de curcan.
Drobul de curcan cu ciuperci este o alternativă la carnea de miel și se prepară destul de ușor. Pentru a avea un preparat de nota 10 trebuie să ții cont de cantitățile de ingrediente. Iată care sunt produsele de care ai nevoie:
Înainte de a începe prepararea propriu-zisă se curăță ciupercile de pieliță și se pun la fiert 3 ouă pentru circa 10-12 minute. Restul de 4 se vor folosi în compoziția drobului.
Un alt pont legat de pregătirea drobului este călirea prazului și a ciupercilor în puțin ulei de floarea soarelui.
Urmează pașii de mai jos pentru a pregăti un drob de curcan cu ciuperci simplu și rapid:
Rețetă inspirată de adevarul.ro.