Rețetă de shaorma ideală în perioada postului. Sursa foto: Pinterest.com
Dacă ai poftă de shaorma, dar totuși ești una dintre persoanele credincioase care ține Postul Paștelui, află că există o variantă și pentru această perioadă și este mult mai gustoasă și sănătoasă decât la fast food.
Shaorma e un preparat oriental foarte apreciat și de români. Shaorma este o mâncare arăbească din zona Levantului care se poate mânca în orice moment al zilei și mai ales, este un preparat stradal foarte apreciat de oamenii din lumea întreagă, inclusiv de români.
Cu de toate sau cu ingredientele care-ți plac, sharoma poate fi pregătită foarte ușor și în bucătăria de acasă și nici nu-ți trebuie foarte mult timp. Shaorma făcută acasă este o alternativă sănătoasă și gustoasă la cele pe care le găsești în fast food-urile din oraș.
Ingredinte necesare shaorma de post:
Shaorma de post se poate pregăti și cu cartofi prăjiți, varză, castraveți și gogoșari murați la fel ca rețeta clasică. În plus, un alt ingredint care se mai poate adăuga în perioada postului în sharoma este soia care îi oferă preparatului o anumită savoare.