Categorie: Autor:

Prognoza meteo sâmbătă, 2 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: precipitații mixte

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță că în cursul zilei de 2 februarie se vor face simțite precipitații mixte. Iată ce temperaturi vor fi în orașele: București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj. Precipitațiile urmează să se semnaleze pe spațiile restrânse, iar în zonele din vestul Transilvaniei vor fi precipitații mixte. La munte, va ninge la altitudinile mai mari de 1500 de metri, dar nu se va depune un strat consistent de zăpadă.

„Temperaturile cresc în următoarea periodă, mai ales în partea sud-estică a ţării, îndeosebi în Dobrogea, unde vom avea temperaturi şi de 14 grade Celsius, în zilele de marţi şi miercuri, deci temperaturi cu 10 grade mai mari faţă de normal. În rest, cresc temperaturile, dar nu aşa de spectaculos ca în Dobrogea. În Bucureşti, luni vor fi cam 3-5 grade, marţi 5-7 grade, iar miercuri 7-9 grade” , au prezis meteorologii ANM.

Prognoza meteo sâmbătă, 2 februarie! Vreme pentru București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj

Prognoza meteo 2 februarie

Vremea în București

Vreme București

În București se anunță maxima de 11 grade Celsius și o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h. Noaptea aduce minima de 2 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin dinspre nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași

Mxima în Iași este de 6 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de sud-est cu 17 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Minima nopții este de 2 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant no

Vremea în Constanța

Vreme Constanța

În Constanța maxima se arată de 12 grade Celsiu și un cer de nori și soare. Vânturi vin din partea de sus a teritoriului României cu 17 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Noaptea are minima de 7 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de sud a României cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h. ros. Vânturi vin din partea de sud-est cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov

În Brașov, în cursul zilei de 2 februarie, vor fi maxim 13 grade Celsius. Vremea se va resimți destul de caldă, vânturi vin din partea de sud a României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea are minima de 2 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

vereme cluj napoca

Maxima în Cluj în ziua de 2 februarie este de 10 grade Celsius. Vremea va fi cu nori și cu soare. Vânturi vin din partea de sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce minima de doar 4 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-sud-est uc 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.