Categorie: Autor:

Prognoza meteo joi, 27 decembrie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: temperaturile scad

Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru ziua de joi, 27 decembrie, că se va răci considerabil.Se pare că ziua frumoasă și călduroasă de Crăciun a fost o minune. Precipitații vor cădea în toate regiunile teritoriului, iar vremea va fi închisă.

Acesta vor fi sub formă de ninsoare în: nordul Moldovei si la munte, mixte in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul si vestul Olteniei si in nordul Munteniei.

Prognoza meteo joi, 27 decembrie: vremea se răcește

În regiunile de sud și nord cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse numărul de litrii de 25-30 pe metru pătrat. Vântul se va prezenta cu intensificări în timpul zilei, în dus și sud-estul României.

Prognoza meteo 27 decembrie

Vremea în București

Vreme București

În ziua de 27 decembrie vor fi 5 grade, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Nopatea aduce minima de doar 0 grade Celsius și câteva averse, în mare parte la sfârșitul zilei. Vâturi vin din direcția de vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța

Cei din Constanța au parte de maxima de 5 grade elsius și un soare care bate dintre nori. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 17 km/h și cu rafale de 28 de km/h. Nopatea aduce minima de 1 grade Celsius și un cer predominant spre noros. Vânturi vin din parea de vest a teritoriului cu 17 km/h și cu rafale de de 24 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași

Cei din Iași vor vea nori și soare și maxima de doar 2 grade Celsius. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 20 de km/h și cu rafale de 26 de km/h. Nopatea aduce tot 2 grade Celsius și o ninsoare sporadică. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca

O maximă de 4 grade Celsius va fi în Cluj-Napoca în ziua de 27 decembrie, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Nopatea vine cu minima de 1 grad Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin din sud-est cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov

Brașovenii au parte de 2 garde Celsius pe timpul zilei și de nori și soare pe cer. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Nopatea vine cu minima de -3 grade Celsius și un cer predominant. Vânturi vin din partea de vest cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h și cu.