Probleme uriașe pentru părinții lui Răzvan Ciobanu! Riscă să fie executați siliți. Ce legătură are Vica Blochina

Continuă necazurile pentru familia lui Răzvan Ciobanu. Ca și cum pierderea unicului copil nu ar fi suficientă, părinții fostului creator de modă care și-a pierdut viața chiar în a doua zi de Paște, trec prin noi momente dificile, din pricina datoriilor acumulate de acesta.

Răzvan Ciobanu, dator inclusiv la Vica Blochina

Datoriile uriașe pe care le-a adunat Răzvan Ciobanu de-a lungul vieții reprezintă o nouă povară grea pe umerii părinților fostului designer. Mai mult decât atât, aceștia riscă să fie executați silit, la nici o săptămână după ce au trecut prin cumplitul moment de a-și înmormânta fiul.

În cel mai scurt timp, vor trebui să o despăgubească pe proprietara bolidului de lux distrus în totalitate după accidentul care i-a adus sfârșitul fostului creator de modă. În plus, printre cei la care Răzvan Ciobanu avea datorii, se numără și o figură celebră în showbiz-ul românesc. Potrivit Cancan.ro, designerul avea nevoie de anumite produse de firmă pentru o ședință foto, pe care le-ar fi împrumutat de la nimeni-alta decât Vica Blochina. Întrucât nu le-a mai returnat, familia va trebui acum să-i achite vedetei contravaloarea acestora.

Răzvan Ciobanu avea datorii la Vica Blochina

Vica ar fi ajuns inclusiv la poliție

Detaliile surprinzătoare nu se opresc însă aici. Potrivit sursei citate, deranjată de faptul că Răzvan Ciobanu tot amâna să-i înapoieze produsele pe care le împrumutase, Vica Blochina ar fi recurs la o măsură radicală.

Mai concret, fosta balerină ar fi depus chiar o plângere penală pe numele cunoscutului creator de modă, pe motiv că a „uitat” să-i returneze gențile de firmă împrumutate. În aceeași situație se află și Gabi, o bună prietenă a vedetei, care îi împrumutase la rândul său produse, fără a le mai primi înapoi.

Reamintim că fostul creator de modă și-a pierdut viața chiar în a doua zi de Paște, în urma unui grav accident rutier, petrecut pe raza localității Săcele din județul Constanța. Ulterior, necropsia efectuată asupra trupului neînsuflețit a arătat că designerul consumase nu mai puțin de cinci substanțe interzise.