Probleme pentru Irina Loghin! Fiul ei a suferit un accident de mașină în Austria

Irina Loghin, vedeta muzicii populare românești, trece prin momente grele, după ce a aflat că fiul ei a suferit un accident rutier departe de casă! Ciprian se afla în Austria, când mașina în care se afla a fost implicată într-un accident de circulație. 

Fiul Irinei Loghin a fost transportat de urgență la un spital din apropierea locului unde a făcut accidentul rutier și, mai mult, a fost supus și unei intervenții chirurgicale.

Fiul Irinei Loghin a fost operat la picioare, în urma accidentului rutier în care a fost implicat. Bărbatul este internat la un spital din Austria

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, iar vestea a tulurat-o pe irina Loghin, care s-a rugat mult pentru sănătatea fiului ei, Ciprian.  Bărbatul se pare că a fost accidentat destul de serios, iar medicii au fost nevoițâi să intervină chirurgical la nivelul picioarelor pacientului din România.

„A fost o intervenție chirurgicală grea. Am dureri, încă sunt internat în Innsbruck. Învăț din nou să merg”,  a declarat Ciprian Loghin Cernea pentru www.spynews.ro.

Fiul Irinei Loghin invata sa mearga din nou, dupa accidentul rutier

Ciprian a împlinit pe data de 2 februarie vârsta de 44 de ani. Fiul cântăreței de muzică populară este un împătimit al vacanțelor de lux. A făcut bani frumoși din imobiliare. A construit vile de lux în București, mai ales în zona de nord a Capitalei. “Eu am fost un pic mai rusinos, nu prea mi-a placut sa apar prin prisma mamei. Daca fac ceva prin puterile mele, da, dar asa prin prisma numelui, nu”, declara Ciprian in urma cu cativa ani pentru click.ro.

Succesul din afaceri se reflectă și în vacanțele pe care și le permite Ciprian. Fiul Irinel Loghin a bifat destinații de top, atât vara, cât și iarna. S-a plimbat prin Marbella, Cannes, St. Moritz, unde s-a cazat la cele mai luxoase hoteluri.  Prietenii lui Ciprian spun că locul său preferat de distracție este plaja exclusivistă Nikki Beach, unde o șampanie costă 20.000 de euro!