PRO TV a suspendat filmările pentru emisiunea „România, te iubesc!”. Ce se întâmplă cu jurnaliștii

După Antena 1, a venit rândul PRO TV să ia decizii radicale în plină pandemie de coronavirus. Oficialii celei mai importante televiziuni din România au decis, astfel, să suspende filmările pentru emisiunea „România, te iubesc!”.

Filmările au fost suspendate

Conform stirileprotv.ro, începând cu 22 martie, ora 18:00, telespectatorii vor revedea relăuri ale emisiunii. În mod special vor fi redifuzate anchete precum „Vaslui, polul sărăciei”, „Fenomenul Italia” și „Prostie monumentală”.

Pentru că săptămâna trecută am difuzat un nou episod al seriei Județe la stăpân, vă propunem săptămâna aceasta începutul seriei: ancheta realizată anul trecut la Vaslui de Paula Herlo. Vor urma alte câteva dintre cele mai urmărite materiale ale emisiunii.

Ne dorim să revenim la difuzarea normală a emisiunii cât de repede posibil, pentru moment, însă, siguranța și sănătatea echipei lărgite România, te iubesc! ne impun să limităm deplasările, anchetele și interviurile de care avem nevoie ca să ne construim materialele”, a declarat Cristian Leonte, pentru sursa citată.

Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Rareș Năstase s-au alăturat echipei Știrilor PRO TV pentru a informa cât mai bine populația în această perioadă de criză.

Mai mult, Cristian Leonte va prezenta știrile nopții, după cum a mărturisit: „Avem nevoie de informare corectă, constantă și echilibrată, mai mult ca de obicei. Echipa Știrilor PRO TV pune întotdeauna pe primul loc nevoia de informare a publicului său, în fiecare zi, la orice oră.

Suntem o echipă puternică și inovatoare și mulțumim celor care ne urmăresc, la TV și online, pentru încredere. Tuturor, sănătate și cele bune, să ne vedem cu bine!”.

Antena 1 și-a schimbat grila

Antena 1 a fost prima televiziune comercială din rândul televiziunilor importante din România care a anunțat că-și va schimba grila. Cel mai important, emisiunea „Asia Express” va fi difuzată patru zile la rând, începând cu duminică 22 martie.

În România, numărul persoanelor infectate cu coronavirus se apropie de 500.