Categorie: Autor:

Primele reacții după ce Ioana Filimon a fost eliminată de Diana Belbiță de la Ferma

Frumoasa Ioana Filimon a părăsit emisiunea Ferma, difuzată de Pro TV, după ce a fost învinsă la duel de buna ei prietenă, Diana Belbiță. Cele două au fost trimise la duel de către ferimierul șef, Otniela, pe care nimeni nu prea o mai agrează în Fermă.

Ioana Filimon a fost eliminată de la Ferma, dar a plecat cu zâmbetul pe buze

Cele două au fost nevoite să treacă prin mai multe probe.Au fost nevoite să-și folosească picioarele pentru a construi o piramidă din cuburi de lemn, apoi au tras cu arcul, dar s-au întrecut și la un test de cunoștințe generale. La sfârșitul competiției, Mihaela Rădulescu s-a apropiat de Ioana Filimon și a îmbrățișat-o. Atunci a anunțat prezentatoarea emisiunii cine a părăsit competiția, și anume Ioana Filimon. Ioana a mai fost eliminată o dată din competiție de Geanina Ilieș. Ulterior, Ioana Filimon a revenit la Ferma.

”Vă mulțumesc încă o dată. A fost o adevărată onoare să fiu aici și să vă cunosc. Când am revenit în competiție, targetul meu a fost să devin fermier șef și l-am realizat. Mă bucur că a învățat atâtea lucruri, să mulg vaca, să tai lemne, sunt mândră de mine că nimeni nu mă poate întrece la dueluri câștigate. Sunt campioana duelurilor câștigate.

Ioana Filimon a fost eliminata de la Ferma de Diana Belbita

Ioana Filimon rămâne campioana duelurilor câștigate

Cel mai urât moment a fost atunci când am avut cearta cu Brigitte, Cea mai apropiată persoană a fost Moroșnu, care mi-a fost alături și la bine, și la rău. Când am să ajung acasă, am să închin un pahar în cinstea fermierilor”, a spus Ioana Filimon.

Fosta miss România și-a luat la revedere de la prietena ei, Diana Belbiță, apoi de la ceilalți concurenți. „Mi-aș fi dorit să rămână Ioana. Ioana a avut cinci dueluri de eliminare, iar Belbiță a avut două”, a comentat Florin Pastramă după duelul celor două. „Este o victorie de adevărat campion, s-a bucurat în liniște. Ioana e prima concurentă care pleacă cu zâmbetul pe buze”, a spus Cătălin Zmărăndescu.