Categorie: Autor:

Ozana Barabancea, taxată de Iulia Albu pentru apariția de la Premiile TV Mania: ”Sânul e tăiat inestetic!”

Iulia Albu este cunoscută pentru reacțiile și comentariile foarte sincere la adresa vestimentațiilor persoanelor publice, așa că n-ar fi putut să o piardă din vedere pe Ozana Barabancea. Cântăreața este o artistă a cărei apariție nu poate trece neobservată, datorită noilor schimbări extreme ale siluetei sale.

Se pare că aceasta a fost taxată foarte dur, pentru că rochia aleasă nu a fost deloc pe placul expertei. Iată părerea dură a criticului de modă la adresa vestimentației alese!

Ozana Barabancea, apariție de -235 în rubrica Iuliei Albu

Ozana Barabancea s-a prezentat de curând la premiile TV Mania 2018, unde a ales să poarte o rochie cu un print care se pare că face furori anul acesta, și un turban cu aceleași accente. Din păcate, Iulia Albu a văzut apariția mai mult ca pe o gafă. Unul dintre cei mai critici fashion editori de la noi și-a spus părerea sinceră, așa cum o face de fiecare dată. Din păcate pentru Ozana Barabancea, aceasta a primit o notăextrem de mică de la Iulia Albu, de -235, pe lângă alte comentarii care se adresau și machiajului ales.

Ozana Barabancea, apariție la Premiile TV Mania 2018

“Acum ceva timp, Ozana Barabancea îmi trimitea o poză cu un turban şi mă întreba dacă îmi place. Mie îmi place, dar nici chiar aşa. Decolteul e făcut pentru a arăta şi susţine, nu pentru a aluneca şi a expune lenjeria. Sânul este «tăiat» inestetic, iremediabil şi irefutabil, sper, de sutienul nefericit, iar machiajul «scary doll face» completează o imagine de marionetă a unui ventriloc mai puţin priceput. Rămăsesem la turban parcă, la naiba, de parcă ar mai conta turbanul. Nota: -235”,a fost mesajul scris al Iuliei pe blogul său.

Ozana Barabancea, operație de micșorare a stomacului

După ani la rând în care s-a chinuit cu kilogramele în plus,artista s-a decis că este timpul să renască, așa că a apelat la operația de micșorare de stomac. „M-am hotărât să fiu sănătoasă pentru copiii mei, asta este cel mai important, și pentru cei din jurul meu, să mă simt efectiv mai utilă că mă simțeam încorsetată. Cred că m-am îngrășat pe fond nervos, probabil că am mâncat compulsiv.

Am vrut să mă operez în Turcia și m-am răzgândit. Eram programată pe 4 iulie și am ajuns la spitalul Monza, la doctor Robin Munteanu, am avut o discuție cu dânsul și mi-a spus „doamnă, decizia e mai importantă decât incizia’, a mărturisit Ozana Barabancea la emisiunea Extra Night Show.