Oana Roman, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața ei: „M-au pus în scaun cu rotile”

Oana Roman a scos la iveală informații prețioase legat de perioada în care a avut probleme de sănătate, după ce a născut-o pe fiica sa, Maria Isabela. Din fericire, acum toate au rămas ca o amintire pentru vedetă, însă atunci când își amintește despre clipele grele, aproape că poveștește întâmplările cu un nod în gât.

Oana Roman, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața ei

,,Nu știu dacă am mai povestit vreodată, dar am trăit atunci un moment divin. Eram la terapie intensivă deja de 3 zile, după operația pe care am suferit-o pentru a mi salva viața după ce am născut în 2014. Am suferit o operație care a durat 8 ore. Când m-am trezit eram plină de tuburi și aveam zeci de puncte de sutură pe abdomen.

După 3 zile pe un pat de reanimare simțeam că nu mai am aer și că mă sufoc. Am făcut un atac de panică și am rugat asistentele să mă scoată la aer măcar câteva minute. Nu prea au vrut. Eram conectată la multe aparate ai aveam tuburi peste tot. Aveam un cateter venos central, sondă urinară, vreo 4 tuburi de dren. Le-am implorat și au fost de acord să mă pună într-un scaun cu rotile și să mă ducă pe hol, unde era o mică terasă.

După ce a născut-o pe fiica sa, Isa, vedeta s-a confruntat cu probleme grave

Acum, vedeta se simte bine și este din ce în ce mai fericită

Mi-au spus că afară plouă și că doar vor deschide ușa că să iau un pic de aer și să văd cerul. Era tot ce mi doream. Și când am ajuns la ușă și au deschis-o , afară nu mai ploua, și primul lucru pe care l-am văzut pe cer a fost un imens curcubeu! Atunci am știut că Dumnezeu mi-a trimis un semn, că voi fi bine și că viața mea va fi minunată alături de copilul nou-născut care mă aștepta acasă !”, a mărturisit Oana Roman.

În acest moment, fosta prezentatoare de televiziune a depășit etapa grea și a reușit să slăbească. „După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Stânga înainte, dreapta după. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a scris ea în mediul online.