Oana Radu se pregăteşte de înmormântarea iubitului său. Funeraliile vor avea loc la Craiova

Oana Radu se pregătește să îl conducă pe ultimul drum pe iubitul ei, cel care din păcate a decedat la sfârșitul săptămânii trecute. Funeraliile vor avea loc în municipiul Craiova, conform spynews.ro.

Oana Radu își va conduce iubitul pe ultimul drum zilele următoare

Alin, iubitul cântăreței care a devenit cunoscută după participarea la Vocea României, a fost incendiat în casa scării de către un individ care ar avea probleme psihice. Acesta a ajuns cu arsuri pe mare parte din suprafața corpului, în stare gravă la Spitalul Floreasca, în urmă cu aproximativ o lună.

Din nefericire, lupta pentru supraviețuire a luat sfârșit, iar Alin va fi înmormântat zilele următoare. Anunțul morții lui Alin a fost făcut chiar de Oana Radu pe rețelele de socializare. Aceasta a mulțumit tuturor celor care s-au interesat de starea lui Alin și care s-au implicat cum au putut pentru a-l ajuta.

Moartea lui Alin a fost anunțată pe Facebook de către cântăreață. Sursa foto: ciao.ro

Oana Radu: „Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc!”

„Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a scris Oana Radu pe Facebook.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a spus Oana Radu imediat după tragedia din blocul din Craiova.