Categorie: Autor:

Nicoleta Voicu, mesaj răzbunător pentru Gheorghe Turda: „Te voi trăda”

Nicoleta Voicu are un mesaj foarte dur pentru fostul ei iubit, cântărețul Gheorghe Turda! Artista lasă de înțeles că se va răzbuna pe el, mai exact…îl va trăda!

Cel puțin așa spune postarea Nicoletei Voicu de pe Facebook, la care a atașat o fotografie făcută din spate și care sugerează parcă faptul că i-a întos spatele lui Gheorghe Turda și este dispusă să meargă mai departe, inclusiv într-o altă relație amoroasă.

Te voi trăda…

„Te voi trăda, cum m-ai trădat 
Voi pune foc și pasiune. 
De mi-a plâns astăzi asfintitul,
Va râde răsăritul mâine. 

Te voi trăda, cum m-ai trădat. 
In slove, timp și dor nestins.
Vei ști cum arde așteptarea, 
Cum se răsfrânge-n necuprins.

Te voi trăda, cum m-ai trădat 
Să simți plecarea mea de ieri.
Si niciun dor sau sărutat 
Să nu-ți aducă primăveri. 

Să fie toamnă, frig și ploi 
Să fie arșița și vânt. 
Să plângă cerul pentru noi, 
E si ” Adio ” un …cuvânt.”

Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani și Nicoleta Voicu, în vârstă de 47 de ani, s-au despărțit la începutul anului, iar motivul separării l-a dezvăluit chiar interpretul de muzică populară. Se pare că relația lor nu mai avea niciun viitor, deși mulți s-ar fi așteptat să-i vadă căsătoriți.

Nicoleta Voicu i-a intors spatele lui Gheorghe Turda

Gelozia se pare că a dus la ruptura relației, așa după cum declaraă Gheorghe Turda. Se pare că Nicoleta Voicu era o femeie extrem de geloasă și îi controla tot timpul telefonul iubitului ei, lucru care l-a deranjat foarte tare pe artist. Gheorghe Turda nu mai vede nicio cale de împăcare și este mai hotărât ca niciodată ca fiecare să o ia pe drumul lui.

Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă, declara Gheorghe Turda, pentru Click!