Categorie: Autor:

Motivul pentru care Florin Salam nu a venit la botezul nepotului său! Invitații au fost șocați

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au parte de mari emoții astăzi, la creștinarea copilului lor pentru că Florin Salam nu a ajuns la importantul eveniment. Cu toate acestea, părinții radiază de fericire pentru micuțul lor care va primi taina Domnului. Cuplul a purtat ținute extrem de elegante și s-au bucurat de oamenii veniți cu drag la biserică. Botezul lui Matthias Ștefan a fost pregătit în detaliu, iar nu mai puțin de 250 de invitați se vor distra în cinstea lui.

Florin Salam nu a fost prezent la botezul nepotului!

Din păcate, chiar și după ce Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au schimbat data de 3 ori pentru ca Salam să fie prezent, altă obligație muzicală a intervenit. Cu toate acestea, Betty spune că este singura care îl înțelege cu adevărat prin prima meseriei pe care și ea o are, mai ales că a crescut tot timpul cu el departe„Îmi doresc şi de la Dani. Dacă nu erau ei eram în altă lume. (…) Nu mai e nimeni cu ei, decât eu. El avea nevasta frumoasă, o prinţesă o regină, datorită mie are doi copii ca doi îngeri. Dacă nu eram eu să o cresc nu era”, a spus bunica lui Betty Stoian.

„Emoții mari, e prima dată dar suntem organizați, suntem în timp, o să fie bine. Noi ne-am cocupat de restaurant. La restaurant va fi foarte frumos, o să fie foarte elegant. Cel mic e foarte cumințel, plânge doar când îi e foame. De Betty, nu mai am cuvinte” a spus, emoționat, Cătălin Vișănescu, înainte de evenimentul fericit.

Betty Stoian, botezul copilului său fără Florin Salam

Betty Stoian, recuperarea grea după sarcină

„Am făcut cezariană pentru că mi-a fost frică de naşterea normală. Nu mă aşteptam să mă doară atât de tare. M-am ridicat din pat şi simţeam că îmi cad toate organele. Dar m-am recuperat rapid. M-am forţat un pic. Mergeam ca o băbuţă. Refuzam să mă ridic din pat, dar până la urmă am spus că trebuie să mă ridic şi să merg”, a povestit Betty Stoian despre psarcina cu primul său copil.