Categorie: Autor:

Monica Hill s-a fotografiat la duș cu un alt bărbat! Iubita lui Cătălin Botezatu a întrecut orice limită

Tânăra iubită a lui Cătălin Botezatu a pozat în ipostaze de neimaginat cu un alt bărbat! Renumitul fotomodel, cunoscută și ca ”puștoaica lui Bote” a postat recent pe site-urile de socializare o fotografie sub duș, alături de un bărbat. Totul s-a petrecut în timpul unei ședințe foto, unde focoasa brunetă și bărbatul au pozat cât mai incitant. Cum arată relația dintre marele designer și Monica Hill? Iată cum s-au cunoscut cei doi!

Chiar m-am îndrăgostit, pot spune asta. Bun de însurat știu că sunt, dar nu o să fac asta niciodată. Am sunat-o de trei ori și nu mi-a răspuns. Deja mă îngrijorez. Nu o să o cunoașteți„, a declarat Cătălin Botezatu.

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, fotografiată cu un alt bărbat, la duș

Tânăra iubită a lui Cătălin Botezatu, burlacul suprem al lumii mondene, s-a lăsat pozat, în timpul unei ședințe foto, în ipostaze intime alături de un alt bărbat. Cu toate că designerul nu a recunoscut public relația cu frumoasa brunetă, apropierile dintre cei doi par să spună altceva.

Monica Hill, poze la duș cu un fotomodel

Fraților, o cunosc de… nici nu vreau să spun de câți ani, că era minoră. Nu s-a întâmplat nimic atunci. A prezentat pentru mine, am apărut de foarte multe ori cu ea, dar văd că acum lumea s-a sesizat. Am fost cu ea și anul trecut. Bine, anul trecut erau mai multe la masă. Nu e nicio relație, suntem prieteni, ne vedem. Chiar acum m-am despărțit de ea. Nu am nimic special cu ea, așa de vară, da. Nu am o relație, dar îmi bate inima după cineva care e la mare, mare distanță. Chiar m-am îndrăgostit, pot spune asta. Bun de însurat știu că sunt, dar nu o să fac asta niciodată. Am sunat-o de trei ori și nu mi-a răspuns. Deja mă îngrijorez. Nu o să o cunoașteți”, a declarat Cătălin Botezatu despre Monica Hill.