Miss Baghdad, Tara Fares, a fost împușcată mortal de un motociclist!

Regina frumuseții, Tara Fares, a fost împușcată mortal în Baghdad. Bloggerul de frumusețe se afla în mașină cu un bărbat, acesta a fost reținut în urma decesului tinerei de 22 de ani, pentru mai multe detalii. Fosta Miss a fost împușcată de 3 ori consecutiv, de două ori în cap, de un necunoscut.

Bărbatul care a ucis-o s-a apropiat de mașina în care se afla. Ucigașul era pe o motocicletă, astfel i-a fost mai ușor să ajungă la tânără. Cu puțină vreme înainte să fie ucisă, Fares a postat poze care nu sunt  acceptate de conservativa societate islamică, așa a fost votată de una dintre cele mai influențe personalități din Irak.

 Miss Baghdad, Tara Fare, a fost ucisă

Tara Fares a fost încoronată regina frumuseții în anul 2014, în cadrul concursului Miss Irak. După ce a locuit multă vreme în Europa, aceasta s-a întors în Irak. Tânăra a lucra în diferite afaceri, avea o activitate foarte mare în mediul online și era blogger de modă și frumusețe.

Fotoshooting cu Miss Baghdad, înainte să fie ucisă

Poliția încă investighează decesul său. Potrivit Kurdistan 24, a devenit una din cele 4 femei reprezentative ale titlului de frumusețe care a decedat în urma unor circumstanțe suspicioase. În urmă cu câteva zile, activista drepturilor femeilor, Soar al-Ali a fost de asemenea împușcată în mașină.

Miss Baghdad, ucisă cu bestialitate de un motociclist în timp cese afla într-o mașină în Irak

Regina frumuseții provenea dintr-o familie cu mai multe culturi. Tatăl său era din Irak, iar mama era orininară din Liban. A trăit o perioadă în Erbil, dar vizita ocazional Capitala. Cel care i-a preluat conturile de socializare ale tinerei a postat o poză alb-negru cu aceasta, împreună cu un mesaj emoționant. Din cauza unui incident laș, Tara Fare Chamoun, se află acum cu Dumnezeu. „Ne rugăm la Domnul să o accepte în iertarea sa și să aibă milă.”