Misha, tristă la două luni de la divorțul de Connect-R

Misha a apărut la un eveniment monden având o stare de spirit deloc bună. Cântăreața este foarte tristă, în pofida faptului că au trecut două luni de la divorțul oficial de Connect-R. Chiar dacă acum este o femeie liberă, care-și poate găsi fericirea în brațele altcuiva, artista nu s-a grăbit, astfel că, și acum este singură. În acest moment, Misha se îngrijește de fiica sa și se focusează pe carieră. Însă, nici nu stă închisă în casă. Artista se prezintă la diferite evenimente speciale pentru lumea bună a Bucureștiului.

Dar, de pare că, de această dată, vedeta nu a fost deloc veselă pentru faptul că se află acolo ori poate ceva în viață o nemulțumește în așa fel încât nu se poate ascunde nici atunci când participă la evenimente și este fotografiată. Expresia facială a cântăreței era una care lăsa oamenii din jur să înțeleagă faptul că ceva nu merge cum trebuie. Însă, chiar dacă starea ei de spirit nu era una extraordinară, vedeta a uimit prin vestimentație. Fosta soție a lui Connect-R a purtat un outfit modern. Combinația dintre glamour, având o rochie, și rock, purtând o o geacă de piele și bocanci.

Misha a avut o apariție tristă la un eveniment, la două luni de la divorțul de Connect-R

Fotografie cu Misha, din cadrul evenimentului la care a fost prezentă

Vă reamintim că cei doi au divorțat acum două luni, în urma încercărilor de a repara relația. Potrivit spuselor lor, nu mai stăteau împreună de doi ani, ei considerând lucrurile ireparabile. În acel moment, acum fostul ei soț a postat un mesaj care a răspuns întrebărilor tuturor. ”Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de cânt am hotărât să rămână prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări Mulțumim anticipat”, a scris artistul, în momentul sensibil prin care treceau amândoi.