Categorie: Autor:

Mircea Badea, implicat într-un dialog halucinant cu un agent de pază!

Mircea Badea a avut încă un meci! Scurt! Realizatorul de televiziune a povestit în direct o întâmplare pe care a trăit-o recent, într-un mall din Capitală, unde jurnalistul se afla pentru cumpărături. Totul s-a petrecut la casa de marcat, unde Mircea Badea își achita cumpărăturile. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Astăzi (13 iunie n.r), eram într-un magazin. Eu am greșit în viața asta de multe ori, nimeni n-a greșit ca mine. Nu mi-am dat seama că sunt în război. Doar ceilalți știau că sunt în război cu mine. Eram astăzi la mall și un domn de la pază, în timp ce eu achitam la casă, îmi spune ‘Noi ce să înțelegem?”, știi cu vocea aia și expresia inconfundabilă, „Luptăm zilnic cu democrația, nu?’. Eu… În alte vremuri, în altă viață, în altă etate, m-aș fi apucat să vorbesc, să fac..

Mircea Badea a recunoscut în fața agentului de pază că luptă cu… democrația!

Și i-am zis: ‘Exact așa! Luptăm zilnic cu democrația.’ Și a rămas…l-am inoportunat. Îți dai seama. După care, plecând, am spus ‘Multă sănătate!’ N-ai. Îi iportunezi când le spui „multă sănătate”. La câte meciuri am, în fiecare zi urez multă sănătate unuia”, a povestit Mircea Badea.

Taguri: Mircea Badea