Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru: ce înseamnă dacă visezi șerpi

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, la Antena 3, despre semnificația șarpelui în vis. Ei aduc schimbare! Totuși, depinde de cum apare șarpele, pentru că, în funcție de aceasta, afli dacă este o schimbare în bine sau în rău.

Ți se recomandă să înțelegi bine visul și să transformi elementele în indicii pentru a crea un fir al poveștii. Încearcă să conectezi visul cu ce situații ai în viața ta. „Şarpele simbolizează înţelepciunea şi curiozitatea, dar şi sexualitatea. În credința populară șarpele în vis este simbolul răului şi al tentaţiei, frici ascunse şi griji care te ameninţă.”

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru: semnificația șarpelui în vis

Multe spaime ale noastre vin la suprafață de fiecare dată când visezi șarpe, dacă este o mușcătură sau dacă se încolăcește pe tine. De asemenea, vine și cu alte conotații. Pot indica și probleme de sexualitate. Pentru bărbați înseamnă teama de a fi mai puțin folositori de cealaltă jumătate de cuplu.

Ce semnifică șarpele în vis? Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun ce însemnă el

Pentru doamne înseamnă dorințe sexuale, de necesitățile fiziologice. Șarpele este o explicație dacă reușești să convertești persoanele sau întâmplările din mentalul fiecăruia.

Ce înseamnă dacă visezi șarpe?

– defăimare, înșelăciune, ură, trădare;

–șarpele este simbolul subconștientului;

– șarpele indică faptul că te afli în plin proces de vindecare și rezolvare a unor probleme;

– dacă visezi că ai călcat pe un șarpe = ai prieteni credincioși;

– șarpele este simbolul unei părți sălbatice a ta sau a unei resurse neexploatate;

– șarpele poate reprezenta intuiția ta sau un aspect al spiritualității tale; instinctul tău, ceea ce te mișcă cu adevarat;

– dacă șarpele este în iarbă = urmează să ai noroc în amor;

– șerpii apar în vise în timpuri de tranziție sau de transformare;

– din perspectiva freudiana, șarpele reprezintă un simbol falic.