Microbuz cu români lovit de un camion în Spania. O persoană a murit în urma accidentului

Un microbuz cu români a fost lovit pe o șosea din regiunea Extremadura, Spania, de către un camion, iar în urma acestui impact o persoană a decedat.

Microbuz cu români lovit de un camion în Spania: un mort

Accidentul a avut loc pe autostrada A-66, în raza localității Villafranca de los Barros. Accidentul a fost înregistrat la kilometrul 662 pe banda care duce spre Sevilla, notează hoy.es.

Potrivit informațiilor oferite de presa locală, furgoneta care transporta români staționa în momentul în care camionul a intrat în plin. În mașină erau opt persoane, iar una dintre ele a murit pe loc.

Nu se cunosc cauzele accidentului

Cinci dintre cei răniți sunt în stare stabilă, însă au suferit răni destul de serioase. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, un altul de 23, unul de 28 de ani și un alt bărbat cu vârsta de 34 de ani care prezenta politraumatisme. Despre al cincilea rănit, Serviciul 112 nu a oferit detalii.

Patru dintre răniți sunt internați în spitalul din Merida, iar doi au ajuns la Tierra de Barros, alți doi, cu răni minore, în unitatea medicală din Zafra.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și de intervenție precum și pompieri detașați din localitățile Villafranca și Almendralejo.

Accidentul este acum investigat de polițiști. Aceștia urmează să stabilească împrejurările exact în care s-a produs accidentul.

Inițial s-a crezut că accidentul a fost provocat de vizibilitatea redusă din cauza ceții, însă atunci când mașinile s-au tamponat nu era ceață.