Mesajul transmis de Anca Țurcașiu nașului ei Cristian Țânțăreanu! L-a emoționat profund

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu împlinește, în data de 16 aprilie, vârsta de 75 de ani. Printre cei care i-au urat toate cele bune s-a aflat și Anca Țurcașiu, fina sa. Artista i-a transmis un mesaj nașului ei, pe contul său de socializare, acolo unde a și postat o fotografie.

Mesajul transmis de Anca Țurcașiu nașului ei Cristian Țânțăreanu

„Un pupic de la sărbătoritul zilei!!!La mulți ani, nașule!!!”, a scris cântăreața. Anul precedent, la împlinirea celor 74 de ani, afaceristul a petrecut 3 zile. Țânăreanu s-a celebrat cu fast, organizând un eveniment în cadrul căruia și-a chemat toți prietenii. Mâncare, băutură, muzică live și invitați pe măsură, așa a petrecut afaceristul, vreme de 3 zile. „Nu îmi doresc nimic, sănătate, atât mie, cât și vouă și la toată lumea.

Orice zi în plus e bonus acum. Acum fac pomană în viu. Eu am început? Presa m-a declarat mort. Deja e din ce în ce mai greu, măcar încă 30-40 de ani și mă descurc. Mai mult nu. Am acum mai multe bucurii decât în tinerețe. Nu mă așteptam să fie așa. Când auzeam de câte o femeie care are 35 de ani mă gândeam ”Ce babă”, acum și una de 60 de ani e…E obositor, te dor șalele, e complicată treaba”, a spus, în stilul caracteristic, Cristian Țântăreanu la Teo Show.

Mesajul Ancăi l-a impresionat profund pe nașul său

”Cred că m-au ajuns blestemele”

Afaceristul a fost dignosticat cu cancer de colon în 2011 și a dat semne că poate ține boala în frâu, urmând un tratament și ținând un regim adecvat. „Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba.

A recidivat cancerul. (…) Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva (…) Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt”, a spus Țânțăreanu în urmă cu 2 ani.